Miert vannak ezek az almaim?
Utobbi nehany napban leginkabb kozep/altalános sulis idoszakomrol almodok. Pl. oran felelunk, vagy oran tortenik valami, szunetben stb. Es legtobb altalanos, gimis osztalytars is megjelenik az almokon belul.
Altalanos suliba meg gimibe is szerettem jarni egyebkent. Bar utobbinal inkabb tanulni szerettem, nem volt sok ember akivel szoros baratsag/viszony kialakult volna, es 1db ember volt akivel erettsegi utan is tartottam kapcsolatot. Altalanos sulis tagozatbol meg senkivel sem, bar volt hogy osszefutottam tobb emberrel es beszelgettem valamennyiukkel, plusz osztalytalalkozo egyszer sem volt).:D
Szoval miert van ez szerintetek?
27/F
Én mondjuk legtöbbször olyanokat álmodok, ahol mindig szerepel vmilyen iskolai környezet(bár nekem még elég friss, mostanság kezdtem egyetemet), de én a helyedben elkezdenék szimbólumokat keresni, esetleg ezeknek a szimbólumoknak utánakeresni a neten.( Ugyan (még) csak angolul, de már vannak ilyen "álom-fejtős" AI programok, és nem feltétlenül gondolok a chatgpt-re, többször is használtam ilyet...például az álmaim jelentős részében szerepel egy volt tanárom, nem is nagyon kedveltem, de való életben eléggé szigorú volt meg elvileg korrekt, szóval gondolom ebből az a tanulságom, hogy hogyan válok felnőtté, éretté, stb.)
De ha neked nincsenek ilyen álmaid gyakran, akkor valszeg csak egy visszaemlékezést jelenthet az álmod (hogyha esetleg hiányolnád azt a korszakodat), vagy akár semmit sem jelenthet.
(pl.: erre az oldalra is beírhatod angolul: [link] , jó, hogy vannak ilyen programok, amik megtudják fogalmazni azokat a szavakat, amiket nem találunk meg magunktól, mikor értelmezzük az álmainkat )
#5 Ilyet én is álmodtam hogy felelek, dolgozatot írok, de egy kukkot nem tudok, ill. tankönyvet elfelejtek vinni órákra, ez kb. minden másnap megjelenik álmomban.
De én ezt évek óta álmodom. Azóta se sok minden változott...
6#
Hány éves vagyol?
5#
Ezt hogyan erted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!