Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az ametiszttől lehetnek rossz...

Az ametiszttől lehetnek rossz álmaim?

Figyelt kérdés
A bátyamtól kaptam egy nagyobb darab lila ametisztet,amit beraktam a fiókomba,mert nagyon rossz érzésem volt tőle.Múltkor ő kiszedte onnan és kirakta a szekrényre,amit nem vedtem észre először.Onnantól kezdve mindennap álmodtam valami rosszat.Halotz gyerekeket láttam,vagy például meghaltak többen is elöttem.De volt hogy egy szellemet/démon jelent meg.Aztán elraktam újra az ametisztet és onnantól kezdve nem voltak ilyen álmaim,azonnal megszűntek.Szerintetek kapcsolódik a két dolog egymáshoz?A válaszokat előre is köszönöm!

2022. ápr. 9. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes.....az ametiszt a magasabb szellemi síkok rezgéseire segít hangolódni, ahová az asztrális sík is tartozik, szóval elképzelhető ilyen hatás. A harmadik szem is ide tartozik.

Miért kezeli ezt ilyen kiemelten a testvéred? Miért adta, és miért fontos neki hogy "használd"?

Mosd le a kristályt percekig folytatva rá vizet, hogy megszabadulj minden idegen információtól róla- belőle.

2022. ápr. 9. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ametiszt alapvetően jó hatással van a meditációra, alvásra. Hatással van a harmadik szemre, tobozmirigyre is. Ideális esetben jó álmokat kéne okoznia, nyugodt alvást.

Próbáltad tisztítani a kristályt? Valószínű, hogy több kézen átment, míg hozzád került, idegen emberek energiait szívta fel, akár negatívakat is. Ez egy spirituális csókbetegség. A kristálynak tisztának kell lennie, csak a te energiáidat szívhatja fel. Időnként a te negatív energiáidat is ki kell mosni belőle.

Az ametisztet folyó víz alatt lehet tisztítani, alá kell tartani, és vizualizálni kell közben, hogy megtisztul. Ez egy egyszerű és gyors folyamat.

2022. ápr. 9. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Attól nem, de a hülyeségtől igen.
2022. ápr. 9. 22:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nem kéne hogy legyen, de lehet hogy valaki ezt kódolta bele. Mindenesetre tisztísd meg!
2022. ápr. 9. 23:08
 5/7 anonim ***** válasza:
85%

A kövek elég jól tárolnak informáciokat. Hiába jó hatású egy kő elméletileg, ha olyan helyen volt hosszú időkig vagy olyan embernél, ahol ilyen negatív emlékeket, energiákat szedett össze. Nem hiszem, hogy,ezt vízzel le lehet mosni, mert ez nem olyan, mint a por, hogy letörlöd, lemosod a felületét és tiszta lesz.

Egy hasonlattal: hiába zuhanyozol le, attól még belül nem tisztulsz meg a rossz dolgoktol, emlékektöl.

2022. ápr. 10. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy alvás közben nekem is inkább árt, mint használ. Ha nem szereted a követ, szabadulj meg tőle.
2022. ápr. 10. 20:19
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a mindenkinek a kedves válaszokat!A hármasnak pedig az volt hülyeség hogy erre a kommentre időt pazarolt.Segítseget kértem.

Az inteligens válaszokat pedig tenyleg nagyon szépen köszönöm!Megfogadom a tanácsokat.

2022. ápr. 11. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!