19 évig ha futásról, menekülésről álmondtam szinte sose tudtam, de ez most megváltozott. Mit jelenthet ez?
Régebben többször is álmondtam arról, h menekülni próbálok, de egyszerűen nem megy. Most 20 éves vagyok és az elmúlt hetekben 2x is azt álmodtam , h iszonyat gyorsan futok/menekülök.
Ez vajon mire utalhat?
20/L
Ismerős a helyzet. Nálam 2 dolog váltzakozik:
1) nem tudok futni, sőt, úgy mozgom, mintha máély vízben járnék
2) ennek ellenkezője, hogy túl könnyű vagyok és ha nem vigyázom, akkor hatalmasat ugrom, de akkorát, hogy aggódom a földet érés miatt :) Mostanában ezt tudom azonban irányítani, és szinte repülök. Az ébredés utáni 5 percig még hiszek is benne, és ujjongok, hogy egy izgalmas, új élet kezdődik,é s híres leszek. Aztán rájövök a valóságra.
Az hogy lekerült a válladról egy nagy teher ami eddig igen csak nyomasztó volt számodra.
Vagy az utóbbi években sokkal boldogabb vagy mint máskor.
Most csak ennyi jutott eszembe. :D
13/L
nekem uyagnezek az álmok.Menekülök de tök lassan futok nem tudom mozgatni gyorsan a lábaimat pedig próbálkozok
Valamint síkítozok közbe és segitségér kiáltozok de alig jön ki a hangom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!