Viszatérő érdekes álmok? (hosszú)
Hosszú lett, sajnálom..
Megértem ha senkinek sincs kedve végigolvasni :)
Szóval a lényeg hogy rengeteg de ja vum van (mintha már láttam volna ezt álmomban)
Óvodában volt egy balesetem, konkrétan aznap a kórházból hazatérve volt az első.
Most 26 évesen is elő-elő jön.
Lényeg:
Ma olyan álmom volt, amit már egyszer átéltem (mármint álom ismétlődés)
Egy csapattal kezdődött az álmom akik valamiféle vírusól beszéltek, ami miatt az emberek nagy része meghalt.
Itt par pillanatig voltunk.
Következő helyszín egy űrhajó, ahonnan a mentőkabinokkal menekültünk a hajóról (másik csapat).
Következő kép hogy egy földszerű bolygón kutatók dolgoznak az ellenszeren, viszont pár év után feladták a kutatást, mert egyszerűen nem talaltak ellenszert.
(nem zombik semmi ilyen nem volt, egyszerűen a vírus lebénította az embert, aztán a szívüket is kiütötte).
Az álmom itt tartott a legtovább.
Szóval a tudósok megunták ezt az egészet, és leszarták.
Aztán élték az életüket, és term. - gyerekek születtek.
Itt az egyik gyerek én voltam.
Már a tudósok idősek voltak, öngyilkosságra ösztönözték a fiatalabbakat, egy tóhoz vitték őket hogy merüljenek a mocsárba és fulladjanak meg.
Szaladtunk a mocsárhoz, a két idős meghalt viszont a fiatalok rájöttek hogy hülyeség.
Itt egy ugrás - a következő részén újra fiatalként éltem meg az egészet, egy kissebb városban voltunk már (kb egy falu szintjén volt)
Szóval suliba mentünk, de nem a szokványos törit tanultuk, hanem amit átéltem csak nevekkel, számokkal és helyekkel.
Itt éltem az "átlagos életet" persze más volt mint előtte.
Tanultunk a virsuról is, hogy meglett az "ellenszer" viszont maradtak mellék ha..
Következő kép - vakond/hal szerű teremények beszélnek és mutatják az újszülött rájuk hasonlitó terménytményeket hogy az összes elpusztul pár napon belül.
(vannak emberek is, viszont a szemük körül zöld kör van, mintha táskás lett volna a szemük)
Szóval hirtelen nagy hangzavar, és elkedzték dobálni ezeket a halott kis lényeket mindenfelé a felnőtt teremtmények, miközben pár elkezdte lőni az embereket, és saját fajtáját is.
Itt hírtelen egy ember szemszögéből lattam akit megakartak menteni, pár perc után én voltam aki menti a gyereket.
Következő kép - már kívülről láttam azt akit kimentettek, és azt is aki kimentette.
Nagyjából hasonló volt a környezet ahhoz, mint ahol a kis teremtények "születtek".
Hirtelen növény kerthez tudnám hasonlítani a látványt, de ez rendezetlen volt, a két személy arról beszélt hogy van egy lehetőség ahogy megtudnának szökni, de nagyon kell vigyázni - itt ébredtem fel.
Valamiért azóta is az alom jár a fejemben..
Pedig már 3 órája felkeltem..
Jelenthet ez valamit?
Gondolom nem, de ha valaki lát benne valami értelmeset megköszönném :)
Van pár visszatérő komplex álmom..
Az utolsó beugró kép 2 napja volt, mármint amit "előre láttam".
Ha úgy van privibe is jöhet észrevétel, bár pasi vagyok szóval tenyleg csoda ha valaki végigolvassa az egészet 😆
Rövid leszek, mert már olyan sokan olyan sokszor leírtàk itt már.
Mindannyian lelkek vagyunk, és számtalan fajból és helyről vagyunk itt a világegyetemből. Vannak világok ahol emlékszel az összes korábbi eletedre, de a Földön egy másik "rendszer" van, itt beiktatásra került egy gát, egy úgynevezett "fátyol", ami elzárja a korábbi emlékeket az inkarnációban lévő léleknek. Nagyon sokféleképpen át lehet azonban hatolni a fátylon, ez legkönnyebben az álmokon keresztül történik, de számtalan meditációs, vegyszeres, stb utakat találtak már rá az emberek.
Érdemes rendszeresen leírni az álmokat, és néha visszaolvasni, ez segíti elvékonyítani számodra a fátylat, és jobban kapcsolódni a tudatalattidon keresztül a felsőbb éneddel.
Nem állítom hogy ez egy korábbi élet emléke feltétlenül, de ha kiemelkedőnek érzed, nagy jelentőségűnek, akkor lehetséges.
1
Köszönöm
2
Nem :D
Tv nélkül alszom, tegnap meg egy japán könyvet olvastam csak "Az utazó macska krónikáját"
Abban nincs ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!