Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az az alom hogy...

Aniko49 kérdése:

Mit jelent az az alom hogy alagut lefele es a vegen valami nagyon erdekes?

Figyelt kérdés
Regen almodtam ezt hogy ha lefele megyek az alagutban de nagyon melyere le valami nagyon erdekeset talalok de sajnos valami vagy valaki nem engedett bezarta a lejaratott es nem derult ki mi az.Emlekszem egyszer megismetlodott ez az alom benne kerestem azt az alagutat de tobbe nem talaltam.Bennem maradt igy ebren hogy vajon mit talaltam volna ha vegig almodom.Vgy mit jelenthet ez az alom.

#le a fold melyere
2021. dec. 18. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez sok mindenre vonatkozhat. Múlt, jelen, jövő, előző élet vagy egyszerűen az önismeret (magadban felfedezni valamit).

Ki vagy mi állta az utadat? Nem mondott semmit? Mit éreztél, gondoltál mikor nem mehettél tovább?

Volt pár hasonló álmom én ilyenkor, mikor valamiféle válasz út elé értem, nekem különös lények jelentek meg, többnyire gyönyörű madár, ami beszélni tudott, de volt hogy sellőszerű lény és utamat állták, figyelmeztetve, hogy ha tovább megyek, valami örökre megváltozik. Persze úgy döntöttem, tovább megyek. Tehát döntést kellett hoznom, de győzött a kíváncsiság...

Nos az ilyen álmaim egy része vélhetően előző életbe vezezett vissza, miután a kapun bejutottam.

De volt olyan is, hogy egy kapcsolatom jövőjét láthattam előre.

Szeritem nem egyszerű hétköznapi álmok ezek.

Biztos megtalálod majd álmodban amit kell, ha ittlesz az ideje.

2021. dec. 19. 23:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom-mi alta utamat ?valaki bezarta a levezeto utat de nem sello hanem egy ember.Mondani nem mondott semmit.Annyit tudni kell rollam hogy 11 eve ozvegy vagyok es ugy erzem le van zarva a boldogsaghoz vezeto ut mert senki nincs az eletembe es energiam sincs tarskeresesre annyira holt faradtan jovok haza plane mikor delelottos vagyok azonkivul a fiam is haza jott 3 eve kulfoldi munkabol es itthol dolgozik marmint itthol a varosunkba es o is elegge korlatoz.De az hogy boldogsag azt nem tudom mi az ,legfeljebb nyugalmam volt mig a fiam nem volt itthon de ezt most az is tetezte hogy nyugdijj elott egy fel evvel keretlenul betettek egy nagyon felelossegteljes munkakorbe amit nem kivantam nem akartam de muszaj volt elfogadjam-nagy nyomas van rajtam.Az egyeduli menekulest a jovo evi nyugdijjaztatasomban latom.Ha nem lenne olyan keves ido nyugdijjig mas allas utan neznek.Pedig szeretem amit csinalok de tul nagy a felelosseg.Minden egyes nap egy csata.
2021. dec. 20. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!