Kaptatok már álom által üzenetet, egy kép vagy szimbólum formájában? Es mi törtent azutan?
Figyelt kérdés
Én peldaul családban álmodtam kihulló foggal haláleset előtt, apam halála előtt katolikus apáca mosolygott rám álmomban, egy ismeretlen homályos kolostori szobában. Akkor nem értettem miről van szó.
Maskor súlyos betegségem alatt, azt álmodtam, hogy egy nő fekszik egy halottasházi ágyon, amin fekete nylon lepedő van, betegen. Utana bevillant egy masik kep vele , ahol all mar nem fekszik es velem nez szembe. Azutan az álom utan derült ki, hogy túlelem a betegséget.
2023. febr. 1. 23:07
1/3 anonim válasza:
Igen.
Húúú, hát az egész életem történt utána. Nagyon sok ezer ilyen történt már, de mindenkivel.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen
2023. febr. 2. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!