Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Háborúval álmodtam, mi ezeknek...

Háborúval álmodtam, mi ezeknek a szimbólumoknak a megfejtése?

Figyelt kérdés
Az álomban két kisfiú anyukája voltam (holott nincs gyerekem). Nagyon szerettük egymást, és egy zárt helyiségben voltunk. Innen nekem ki kellett mennem, hogy valamit megszerezzek. Amikor kiléptem az ajtó, egy óriási orosz vadászrepülő szállt el nagyon alacsonyan felettünk, egy majdnem akkora bombával, mint a repülő maga. Nagyon megijedtünk. Aztán mégis sikerült kijutnom, de egy másik helyre kellett bemenekülnöm, és így a 2 gyerekem egyedül maradt az első óvóhelyen! A második óvóhelyen több ember is volt, de én csak at néztem, hogy mikor mehetek a 2 kisfiamért. Végül újra a karjaimba zárhattam őket, de a nagy ijedtségtől felébredtem. Egyébként annak ellenére, hogy 5:15kor ébredtem így, nagyon is kialudtam ébredtem (pedig egész éjszaka ment mellettem a tegnap indított akváriumban a szűrő, és csobogott a víz).

#álomfejtéd
2022. júl. 9. 05:51
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Sokat nézed a Háború Ukrajnában című híradást a Hír tv-n. Vagy az M1 hiradót.
2022. júl. 9. 08:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerinten is ez lehet a megfejtés.

2022. júl. 10. 06:17
 3/3 anonim ***** válasza:
#2 Mégis rommá lettem pontozva. :))
2022. júl. 10. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!