Mit jelenthet ez az álom?
Autósüldözésben vettem részt, hogy ne öljék meg Adyt. De nem tudtam se indexelni, se fékezni, szóval érdekes volt.
Jelenetváltás. Benyitottam a fürdőszobámba, ahol Ady felolvasóestet tartott, Jókai pedig a fejéhez szegezi a pisztolyt. Ady amúgy egy széken ült, ami a kádba volt téve. Aztán Jókai meghúzta a ravaszt és Jókai holtan esett össze.
Jókai testvére, akit Jókai Imrének hívtak elkezdett fenyegetőzni, hogy ebből baj lesz. Amúgy a két Jókai úgy nézett ki, mint a maffiózók. Én eltorlaszoltam a házat és elbújtam a tesóm szobájába. A tesómnak elmondtam, hogy mi történt a fürdőszobában, de kinevetett. Itt felébredtem.
Mit jelenthet ez?
15/l
Aztán Jókai meghúzta a ravaszt és Jókai holtan esett össze.
Ebben a mondatban a második Jókai Ady lenne. :D
Amúgy köszönöm a válaszokat.
Ez mit jelenthet?!...
Annyit, hogy magyarból feladták valamelyik Ady verset és valamelyik Jókai regényt kötelező olvasmányként, amit te eddig el sem olvastál és ez nyomja a lelkiismereted...
Gyorsan vedd elő mindkettőt a számítógépezés helyett és pótold az elmaradásaidat, mert a rémképek továbbra is kísérteni fognak az álmaidban Ady és Jókai képében!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!