Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van ennek az álomnak bármi...

Van ennek az álomnak bármi jelentősen vagy csak ezt álmodtam véletlenszerűen?

Figyelt kérdés
Valamit álmodtam, amire nem emlékszem de hirtelen a halott nagyszüleim házában voltam, amit eladtunk kb fél éve és azóta ott sem jártam. Nem értettem miért vagyok ott, valahogy olyan volt mintha nem álmodtam volna, hanem valójában ott lennék és mintha tudatosan álmodtam volna. A bejárati ajtó előtt álltam, a folyosóra néztem, amit esti homály uralt és fény csak a hold fénye volt, éjszaka volt, mint a valóságban is. Tisztán emlékszem, hogy minden egyes része az álomnak éles volt és konkrétan a kipakolt házban voltam, az egyetlen dolog egy tükör volt a falon. Elkezdtem végig menni a folyosón, de a tükörbe nézve egy nagyon ijesztő arcot láttam, amitől annyira megijedtem, hogy álmomban eldobtam mindent és felriadtam, de úgy éreztem magam mint aki ezt megélte és mintha nem is aludtam volna hanem vegig ebren lettem volna. Rossz érzést rakott belém az egész és féltem ezután.

2023. jan. 14. 13:10
 1/5 A kérdező kommentje:
Sosem kötöttek rossz emlékek oda, szerettem a nagyszüleim és ők is engem, de miután meghaltak az a ház nyomott hangulatú lett és egyedül nem lehetett bent megmaradni, nem is mentem oda de eladás előtt azért oda akartam menni elbúcsuzni az ott töltött évektől. Úgy érzem mintha lezártnan lenne ez az egész, kissé vissza vágyom oda és hiányoznak q nagyszüleim, de már másé a ház és oda sem mehetek, pedig vágyom oda.
2023. jan. 14. 13:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Az álom lehet, hogy valami jelentős jelentést hordoz, de lehet, hogy csak véletlen összefüggések eredménye. Az álomgyakran a múltunkból, jelenünkből és jövőnkből származó információk összekapcsolódásából születik, és sokféleképpen értelmezhető. Az álom olyan, mint egy szimbólikus nyelv, amelynek jelentését el kell olvasni. Az álom, amit írt, az ön múltjával, érzelmeivel és gondolataival kapcsolatban lehet, és lehet, hogy valami jelentős dolgot jelez, amit az ön életében kell megértenie. Az is lehet, hogy csak ön agya dolgozta fel azokat az érzéseket, amelyeket az eladott ház miatt érez, és a tükörben látott arc az ön saját félelmeit tükrözi. Az álomgyakran segíthet a saját érzéseink megértésében és feldolgozásában, de mindig jó, ha megosztja egy szakemberrel is.
2023. jan. 14. 13:19
 3/5 anonim ***** válasza:

A tükörben lévő lény a gyerekkori félelmeidet próbálja megtudni ezért a helyszín a nagyszülők háza (gyerekkori önmagad szimbóluma).

Van komoly lelki teher most az életedben? Az gyengithet.

Ha megegyszer elofordul hasonló, akkor vagy ne figyelj rá, figyelmet akar; vagy parancsold ki, ez a te házad!

2023. jan. 14. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Na jó.. olvastam és végig rázott a hideg!

Majdnem teljesen ugyanezt szoktam álmodni én is (visszatérő)!!

Van egy hosszú folyosó a nagyszüleim házában (már rég nincsennek köztünk) aminek állok az ajtajában és bemegyek elkap a félelem és tudom, hogy van ott valami gonosz ami el akar kapni..

Kísértetiesen hasonlít ez az álom az enyémhez!

2023. jan. 15. 14:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem visszatérő álmom, hogy a nagyszüleim régi lakásában vagyok. Olyan is volt már, hogy ugyanúgy ki volt pakolva, és végig ilyen nyomasztó érzés lett úrrá rajtam. Szerintem ez maga a haláltól/megsemmisüléstől való félelem. Akkor szembesülünk ezzel először, amikor meghal egy szerettünk. Csak annyit érzékelünk, hogy már nincs többé, és emellett bennünk is meghal egy kis rész. Olyan mintha keletkezne egy töréspont az idővonalunkon, amitől kezdve teljesen más lesz minden. Nem tudom jól megfogalmazni, de kicsit ilyen traumatikus élményhez hasonlítanám, amikor az ember ráébred, hogy ezt jelenti a halál, hogy egyszerűen volt-nincs. A lakás ott áll üresen, és soha nem fognak visszaköltözni. A tükörbe nézve magadat kéne látnod, a saját arcod ismerős lenne, és megnyugodnál. De ijesztő arcot látsz, ami ismeretlen, és félsz tőle - mint ahogyan érzel a hallálal kapcsolatban.

Ez csak az én nézőpontom.

2023. jan. 18. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!