Leírná erről valaki a véleményét?
Aki nem hisz ebben kérem ne irjon ide! Csak nagyon érdekel!
Apukám meghalt lassan 2 hónapja sokat álmodok vele de mostanában rosszakat pl.: egy szobában van az ágyon a koporsója és benne fekszik és fel kel de aztán hirtelen a páromat látom benne ( a párom él)
Nagyon ijesztő ez mire utalhat?
A másik: Ma a voltam nála a temetőben és pont akkor sütött ki a nap és kezdett el kicsit havazni mikor a gyertyát gyujtottam neki. Ez mit jelenthet? Sokan mondják hogy örült nekem és sirt is értem. ( erre irtam aki nem hisz ebben kérem ne irjon olyat..) eddig én se hittem ebbe de kiváncsi lennék több véleményre!
Ha az apukáddal rosszakat álmodsz az azt jelenti hogy nem dolgoztad fel, az almok a tudatallatid uzenetei, es az almokon keresztul dolgozzak fel a tortenteket. Sikerult feldolgoznod a halalat? Ezt kerdezd meg magadtol.
A masik tortenetrol meg az a velemenyem, hogy semmi sem tortenik veletlen es ha valamit jelnek gondolsz az az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!