A Kifli.hu raktárában, aki dolgozott leírná a véleményét?
Szemezgess a kommentek között az egyik fizetett hirdetésüknél a fb-n! Egy kis ízelítő:
Én inkább már rég bezárattam volna a sok szabálytalanság miatt! Közeli hozzátartozóm dolgozott náluk! Felét sem kell elhinni annak amit ígérgetnek! Na és a munkakörülmények is siralmasak!
Közeli ismerősöm dolgozott náluk, pár napig bírta. Siralmas munkakörülmények ( öltözőszekrény nincs, mosdó a világ végén). Aznap, mikor a készpénzét kilopták a pénztárcájából és a vezetés csak a vállát vonogatta, fel is mondott....(szinte hasonlót irtatok... irtál)
Igen ,igaz, ha katás vagy ,és napi 16 órát dolgozol ,és nem húz le a kifli alvállakozója ,Akinek te vagy az alvállakozója. ”Amit ki kéne neked fizetnie, abból is levesz !így mókuskerék az egész! Ja és arról nem beszélve, a kedves vevő 12 zsugor vízet rendel, mert itt nincs limitálva, a 3 dik emeletre mert rendes !!Végignézi gatyába mire felviszed neki ,és egy forintot nem ad ! Tudom nem kötelező ,de akkor segítsen legalább .
Lehet keresni ,ami jó persze , de az amit művelnek az szörnyű ! Időben leosztod mennyit ott vagy akkor kb 500 ft ra jön ki a béred . Kinek ,mi éri meg persze !
Közeli ismerősöm dolgozott náluk, pár napig bírta. Siralmas munkakörülmények ( öltözőszekrény nincs, mosdó a világ végén). Aznap, mikor a készpénzét kilopták a pénztárcájából és a vezetés csak a vállát vonogatta, fel is mondott. 10 ker.
munkaugyes csoport tele van a kifli.hu-s szarral.
Ki kiváncsi azokra a körülményekre😹😹teli ukrán stb munkásokkal.
1-es
Köszi szépen próbáltam, de legtöbb helyen törölve voltak kommentek, ez (is) furcsa volt számomra, de akkor nem véletlenül. Tudod, amikor látod van 15 hozzászólás, de hiába választod ki mindet mutassa 3 jelenik meg ilyenkor törölték a többit úgyhogy köszönöm bemásoltad lehet éppen ezt a posztot nem láttam, ami alatt még maradt ilyen.
2-es
Igazad lehet sajnos csak átmenetileg szükségem lett volna erre a munkára (vagyis a bérre) semmiféleképpen nem terveztem évekre menni, de így már azt hiszem kevesebbre sem, amiket olvasok ( priviben is írtak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!