Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan, aki dolgozott...

Van itt olyan, aki dolgozott már vagy dolgozik jelenleg is az Unix 9. kerületi raktárában?

Figyelt kérdés

Milyen a munka? Miért hirdetik állandóan?

Én nem olyan rég kezdtem,és szerintem ez egy rakás szar.

2020. okt. 20. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
én 2018 nyarán diákmunkába csináltam, szerintem is szar. 3 hétig csináltam csak szerencsére utána kezdődött a suli. Hát lehúzós hely. Fájt a lábam minden nap. Targoncások idióták voltak, csak úgy száguldoztak a szűk folyosókon és ott kellett tologatni a ládákat.. Persze 30 másodpercenként jött egy targoncás és akkor álljak félre. A legfelső emeleten is voltam 1 napig, ott betárazni kellett, napi 3-4 ezer tételt, pl kesztyű vagy ablaktörlő a kocsira.. és a felső emeleten rohadt meleg volt, lennt volt 30, a felső emeleten meg vagy 40 simán. Meg lehetett dögleni. Akkor elvileg ha nem diákmunkára mész akkor 1 évre aláiratnak veled valami szart, hogy addig nem mondhatsz fel vagy ki kell fizetni a munkaruhát(100k körül) plusz a tanfolyamot ami most nem jut eszembe, mennyi de az is több szàz ezres kategória. Szóval ha felmondasz másfél havi bèred egyből bukta. Szerintem ez rohadtul simlis cèg, keress másik helyet amig tudsz.
2020. okt. 20. 19:01
 2/5 Chris P Bacon 27 válasza:

Borzasztó... Az előzőeken túl, csak annyi, hogy biorobot leszel ha oda mész, plusz 9 órán keresztül maszkban kell lenned, hatalmas zaj, és ha nem a földszinten vagy, végig rácsokon mászkálsz, ami kicsinálja a lábat (az enyémet mindenképp).

Arról, hogy folyamatosan hirdetnek annyit, nem volt olyan nap, amikor ne láttam volna interjúra várókat. Hatalmas a fluktuáció, még nagyobb a fejetlenség.

Ha teheted, messziről kerüld el ezt a helyet.

2020. okt. 23. 21:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Késő, már bent vagyok. :D
2020. okt. 24. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Kirendeltségen jó dolgozni, az nyugis. A központ halál. Azt a legutáltabb ellenségemnek sem ajánlom :D
2020. okt. 26. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Tavaly október közepétől december közepéig dolgoztam le a próbaidőt. Sajnos nem a legjobb hely volt még részmunkaidőben sem volt jobb. A munkaruhát csak novemberben kaptam meg várakoztatás után. Az emberek nagy része nem volt valami kedves inkább közönyösek és bunkók voltak. Szopatás és a fenyegetés a fegyelmivel az nagyon ment a kiskirályoknál magyarul a műszakvezetőknél és az ő feletteseiknél. Lett egy haverom onnan akivel együtt léptem ki december középen (részmunkaidős volt és ő is letöltötte a próbaidőt). A munkaruha árát viszont levonták a végelszámolásból.
2020. nov. 10. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!