Más is szokott hasonlókat álmodni?
Álmomban szoktam halott emberekkel kommunikálni. Nemrég a szomszéd utcában kb. 2 éve halott bácsival álmodtam (korábban nagyon sokat beszéltünk mikor még élt).
Az álmom az volt, hogy összetalálkoztam vele az utcán, elkezdtem tőle kérdezni, hogy jól van, minden rendben? Ő mielőtt még feltehettem volna a kérdést mondta, hogy "tudod, meghaltam", minden rendben velem. Azt mondta, hogy egyébként ő most egy kisgyerek, Tunéziában született meg. Mindezt úgy, hogy én nem hiszek a reinkarnációban. Érdekesség, hogy ennek a halott bácsinak a szomszédja még él egy idősek otthonában, de elég rossz állapotban van. Ő is ott volt az álmomban, de vele nem tudtam beszélni. Lehet, hogy azért mert ő még él valójában?
A 7 éve halott nagyszüleimmel is szoktam hasonlót álmodni, ők is mindig megnyugtatnak affelől, hogy jól vannak.
Nekem is gyakran járnak halottak az almaimban.
Leginkabb kisebb üzenetet hoznak pl Pápán hogy ne adjuk el a motorját mert nagyon szerette vagy ilyesmi.
Sok dologként lehet az ilyesmit értelmezni.
Lehet hogy jelzi a halált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!