Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért jött fel minden vágyam?

Miért jött fel minden vágyam?

Figyelt kérdés

Álmodtam ma ezt, de nem szeretném, hogy át legyen az ezóba rakva, mert nem oda való.

Azt álmodtam, hogy az osztálytársaim megint kibeszélnek engem és bevertem nekik. Valamilyen gombot megnyomtam, ezáltal senki se adott nekik igazat, hogy milyen igazságtalan volt. Így pengéhez nyúltak és megvágták magukat. Én is elkezdtem magamat a bűntudat miatt újra vagdosni, mikor fél éve már nem csinálom.

De olyan erős volt, hogy lepörgött félálomban, az, hogy hogyan szenvedtem a múlt években (hallucináltam, traumák, önbántalmazás, dührohamok, stb.) hogy nagyon erősen visszajött, hogy nekem újra bántani kell magamat.

Úgy keltem fel, hogy nem éreztem magamat a testemben, nem tudtam ki vagyok, nem éreztem, hogy a realitásban vagyok.

Mit tehetek és miért hoz ilyen ki belőlem?

2022. dec. 11. 09:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%

"hogyan ne vágjam meg magamat ... hogyan ne vágjam fel az ereimet"

Ne menj vágóeszköz közelébe. Ha a pszichológusod nem elérhető, akkor beszélj valami baráttal, rokonnal, akiben megbízol, vagy írkálj ide továbbra is, addig se azt csinálod.

2022. dec. 11. 13:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Az álom csak felhozza a dolgokat, amivel foglalkozol.

Ez egyáltalán nem baj, mert így tudod, hogy min jár az agyad. Beszéld majd meg a pszichológussal, ha el tudsz menni.

Addig meg tényleg ne menjél kés közelébe. A gondolataidat se akard elrejteni, mert azt úgy sem lehet - viszont gondolj arra is, hogy ez csak álom volt, amikor szabadon jár az agyad.

Ébren viszont van akaratod és fegyelmed is.

2022. dec. 11. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!