Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden vágyam volt, hogy összejöjjek vele, most mégis miért nem érzem azt, amit kellene?
Volt egy lány, akivel 3 éve nagyon jóban voltam, de elrontottam annyira, hogy nem is akart velem beszélni többet, nem is találkoztunk utána. Annyira rosszul érintett, én nem tudtam őt elfelejteni. Nem túlzok, szinte minden egyes nap arról álmodoztam, hogy milyen jó lenne ha még itt lenne vagy ha újra találkoznánk és megbeszélnénk a dolgokat.
Eljött a nap, amire életemben nem gondoltam volna, hiába álmodoztam mindig erről, most 1 hónapja újra találkoztunk, érettebb fejjel megbeszéltük a dolgokat és össze is jöttünk mint egy pár. Én napokig el sem hittem, hogy igaz, pillangók voltak a gyomromban, rózsaszín köd, semmi más nem érdekelt, boldog voltam.
Ez tartott pár napig aztán hirtelen valami megváltozott és az összes ilyen érzés eltűnt :( Aranyos a csaj, de nincs meg az amire éveken át vágyakoztam. Megkaptam amit legjobban akartam a világon, erre csúnya szóval úgy érzem nem kell. Nem különösebben élvezem már a társaságát, baj sincs vele, de az se baj ha nincs a környékemen.
Miért van ez? Végre megkaptam amit akartam és erre ez... Nagyon rosszul érzem magam miatta.
Uhh.
Kivetítettél rá egy halom jó tulajdonságot, idealizáltad, most pedig rá kellett döbbenned, hogy mégsem olyan, mint amilyennek éveken keresztül gondoltad... :( (Vagy az is lehet, hogy idővel változtatok és amiatt passzoltok kevésbé)
1. Őt kaptad meg, de nem őrá vágytál, hanem egy vágyképre.
2. Egyébként meg teljesen normális, hogy a szerelem elmúlik, ahogy az is természetes, hogy párkapcsolatok véget érnek. A szerelem nem úgy működik, mint a mesékben, hogy beleszeretsz valakibe, összejöttök, és boldogan éltek, amít meg nem haltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!