Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Összejöjjek újra az exbarátnöm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöjjek újra az exbarátnömmel?

Figyelt kérdés

December közepén jöttünk össze és február végén szakítottunk azóta alig beszéltünk, de az unokanővére mondta, hogy nem tud elfejteni engem,Viszont írogat mellette egy kettő sráccal, az tény hogy azóta nem írtam rá.

Egész jól meg voltunk csak keveset találkoztunk és néha kicsit féltékenyek voltunk.

Voltak kisebb nagyobb vitáink, de az összeset megoldottuk,

Azért szakitottam vele mert keveset találkoztunk(talán kibirható lenne)meg a barátaim is kicsit közre játszottak jót akartak nekem, mert amikor veszekedtünk látták rajtam hogy letört vagyok stb,,

Ezzel az az egy baj hogy jóba vagyok az unoka nővérével és mondta hogy tök sok sráccal írogat és valamelyikkel járt/kavart is,

2019. júl. 28. 23:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok volt a veszekedés, közelebb nem kerültetek, hogy többet tudjatok találkozni, akkor mi miatt a kérdés? Ugyanolyan lesz mint volt. Majd tovább fog lépni, lehet kell neki még idő. De mivel már másokkal kavar, nem hiszem hogy nagyon rágódna még ezen.
2019. júl. 28. 23:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, viszonylag közel kerültünk egymáshoz, azért nem találkoztunk mert távkapcsolat volt, nem kavar senkivel csak írogat.
2019. júl. 28. 23:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy tud valaki veszekedni abban a 2 hónapban kb amíg együtt voltatok. Az még pont arról szólna, hogy csak dúl a love...

Amúgy a srácokkal való beszélgetéshez teljesen joga van, mert már nincs veled. Az más dolog, hogy egyszerre hánnyal...

A féltékenység egyébként a bizalom hiánya. Akár beismeri ezt valaki, akár nem. Én sose értettem ezt... nem veled lett volna, ha más kellett volna neki. Ha tényleg szeretett... bár ez ilyen 2hónapos sztorinál inkább csak beleesés lehetett.

Szerintem amúgy a találkozást meglehet oldani, én még egy darabig 200Km-re lakom a barátomtól, de minden hétvégét együtt töltünk legalább.

A barátaid meg oké, hogy jót akarnak, de azért simán a letörtség miatt nem kéne ellene hangolni teljesen. Nem tudom, hogy min vitatkoztatok de ha a féltékenységen, akkor azt is megértem, hogy lefárasztott. Fiatalon azért még más, de reálisan gondolkozva ez egy hülye emberi viselkedés.

Szerintem, ha te még érdeklődsz iránta, írj neki. És még bármi kisülhet belőle, csak ne rohanj.

2019. júl. 29. 00:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Mintha saját magamat látnám. Nem is hiszem el. Pontosan ugyan ez volt. December elején jöttünk össze, február végén szakítottunk (ekkor voltunk másodjára együtt).

Ugyanez volt a probléma, hogy nem tudtuk soha sem talalkozni, pedig ígérgette, hogy most más lesz, de maradt ugyanaz és szakítottunk ismét, ha egy tanácsot megfogadsz, lehet, hogy most úgy tűnik, hogy milyen jó lenne, de ne menj bele, kíméld meg magadat.

2019. júl. 29. 13:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat, szerintem várok az igazira.
2019. júl. 29. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!