Álom, mit jelent? Gúnyolódó megjegyzéseket nem kérek!
Szia. Nagyon örülök hogy valaki kíváncsi rá! Köszönöm hogy meg kérdezted!
Itt van a megfejtésem:
Nem találod az élet utadat, az életednek az értelmét. Nevetnek téged azért, hogy "elveszett" vagy! És te magad is elveszettnek érzed magad az életben, és számít neked az, hogy mások mit gondolnak rólad. " Mély víz" - a félelmed nagyon erős, és akadályoz téged hogy megtaláld a "kiutat" vagyis az életcélodat. Úgy érzed lehetetlen elérni azt, és szinte fuldokolsz attól az érzéstől, hogy nem vagy képes teljesíteni! "El is merültem" - Úgy érzed hogy már el is buktál. " De nem érdekelt senkit sem" - Tisztában vagy vele, hogy senkit sem érdekelsz. " Aztán ideget kaptam végül.. " Igen mert dühít téged az, hogy senkit sem érdekelsz. " és el kezdtem ordítani" - azért mert legbelül úgy érzed sokkal többre lennél képes. " a gúnyolódók látták ezt a jelenséget, amit csináltam, de nem tekintették nagy dolognak. " Úgy érzed sosem fogod megkapni azt a vágyadat hogy mások elismerjenek! " Én pedig még úszni sem tudok.." Még az is nehezedre esik hogy életben tartsd magad fizikailag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!