Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki Shiftelt már közületek?

Valaki Shiftelt már közületek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van valaki közületek aki tud shiftelni? Vagy szeretne shiftelni? Lenne egy pár kérdésem ezzel kapcsolatban és nincs olyan ismerősöm akivel ezt megtudnám beszélni.

2022. nov. 14. 10:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
Én csak olyat láttam, hogy valaki szipuzott. De shiftet még nem láttam színi senkitől
2022. nov. 14. 10:22
 2/12 Tudi333 ***** válasza:
61%
Mi az shift?
2022. nov. 14. 13:10
 3/12 A kérdező kommentje:
A shiftelés magyarul valóság váltást jelent. Ellátogathatsz egy általad választott világba ahol ugyanúgy tudatodnál vagy. Azaz ugyan úgy érzed az illatokat, megérinthetsz dolgokat. Olyan mintha a való világban lennél csak itt egy általad kiválasztott világban vagy (mint pl: Roxfort, Marvel) Ez nem tudatos álmodás ugyanis mindenkinek saját akarata van, nem te írányítod. Továbbá itt van egy forgatókönyv amit saját magad megírthatsz. Hogy nélzel ki, milyen a személyiséged stb.. 😊 Remélem érthető ahogy leírtam
2022. nov. 14. 13:46
 4/12 A kérdező kommentje:
**nézel félre írtam 😅
2022. nov. 14. 13:47
 5/12 Tudi333 ***** válasza:
47%
Érthető. Ezt szórakozásnak használod? Így már tudom mi az. Most "divat". Kb mint mikor álmodozik az ember.
2022. nov. 14. 19:29
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen olyan. Csak szeretném kipróbálni milyen 😊
2022. nov. 14. 19:47
 7/12 anonim ***** válasza:
47%

De ez tudatos álmodás

Az hogy mindenkinek saját akarata van azt jelenti hogy nem vagy elég tudatos

2022. nov. 14. 21:46
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
Ja és álomba, a tudatalattiba zajlik az egész, akikkel találkozol nem igazi emberek csak gondolatok a fejedbe
2022. nov. 14. 21:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Aham, kedves kérdező felsoroltad, hogy mennyire valós amikor példákat adtál.

Hulk is létezik, mert filmben láttad?

2022. nov. 15. 01:22
 10/12 anonim ***** válasza:
53%

Ez így ellentmondásos. Ezen a valóságon kívül nincs másik, létező valóság. Ezen a létezőn belül legfeljebb helyet vagy időt lehetne változtatni, erre egy teoretikus lehetőség van: a feltételezett Akasha-krónika egyfajta olvasása. Ez esetben is passzív nézője lehetnél az eseményeknek, mint a roxforti merengőbe töltött emlékek megnézésekor.

Minden más valóság képzeletbeli, te is olyanokat hoztál fel példának. Roxfort valóságába nem lehet átváltani, mert nem létezik. A képzeleted erejével létrehozhatsz eg saját víziót róla, ott aztán meglesheted Hermionét vagy Harryt a zuhany alatt, de az nem egy másik valóság.

Ha annyira erős víziót akarsz létrehozni, ami fizikai érzékeléssel, átélésekkel jár, akkor az tényleg valamiféle tudatos álmodásról, esetleg drogos utazásról lehet szó. (Utóbbit nem javasolnám.)

Attól, hogy valaminek van egy "jól" hangzó, angolos neve, még nem lesz igaz, és ugyanúgy el kell rajta gondolkodni, mint ha magyarul hallanád. Sőt: ebben az esetben csak félrevezet, mert eleve lükeséget magyarázol bele.

2022. nov. 15. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!