Közületek volt már valakivel olyan hogy álmodott valamit és az később teljesült?
Figyelt kérdés
Írhattok konkrét dolgokat is.
Pl. olyat is hogy álmodban felhívott a barátnőd,aztán másnap ez tényleg megtörtént.
Vagy,olyat aki valami nagyobb dolgot álmodott meg?Pl. hogy ki lesz a házastársa,vagy például álmodott valakivel aztán megismerkedtek.
Nekem már vált valóra álmom,akit érdekel,vagy akinek leírhatom az küldjön privit. :)
2013. aug. 19. 13:45
1/11 anonim válasza:
Hát én egyszer részegen azt álmondtam ,hogy besz@rta és reggel tényleg teli volt csokival a gatya.
2/11 anonim válasza:
Igen, egyszer álmodtam olyat, ami egy az egyben ugyanúgy megtörtént, és volt olyan jósló álmom, amiből egyből megtudtam, hogy valaki meg fog halni. Ez a két eset volt csak, de mindkettő megrendítő. Volt egy harmadik álmom, ami majd a jövőben következhet be, mert ezt azóta sem felejtettem el, és valami azt súgja, hogy majd megtörténik. Mostanában nem emlékszem az álmaimra, elég rossz érzés, pedig álomból ébredek, talán nem fontosak számomra.
3/11 anonim válasza:
Igen. Egy rokonom, és egy ismerősöm haláláról álmodtam. Több év volt a két álom közt a különbség, de rá 2-3 napra, az álomtól számítva, mindkettő bekövetkezett.
Persze, más halállal is álmodtam, a magaméval is, de egyik se következett be. Ezeken kívül (szerencsére).
4/11 anonim válasza:
Igen, többször is. Szokatlan, de jelntéktelen dolgok voltak.
5/11 anonim válasza:
A nagybátyám megálmodta a motorbalesetét, rá egy héttel be is következett.
6/11 anonim válasza:
WEgyhónapja azt álmodtam, hogy elvesztettem a táskám, benne az irataim és bérletem, este ott kóboroltam az utcán, nem mertem villamosra szállni, hogy nincs nálam pénz, jegy, iratok. Nagyon rossz érzés volt. A napokban megtörtént.
7/11 anonim válasza:
egyszer azt álmodtam, hogy egy párt alkotó ismerősöm, akik idilli és harmonikus kapcsolatban élnek, összevesztek, mert a lány több szabadságot akart, a fiú pedig elsírta magát. elmeséltem pár nappal később a lánynak, mire döbbenten kérdezte, hogy mikor álmodtam ezt. kiderült, hogy alig pár óra eltéréssel, akkor, amikor álmodtam, összevesztek azon, hogy a lány buliba akart menni, a fiúnak meg valami gondja volt ezzel, nagy vita lett belőle, és el is sírta magát a srác...
8/11 Niki_26 válasza:
Konkrét dolgok.. Többször álmodtam olyat, hogy egyik és másik személy össze fognak jönni, és meg is történt. Akár hónapokkal, hetekkel, napokkal, órákkal később. Egy megrendítő eset volt az is, amikor egyik éjjel azt álmodtam, hogy a papám felhívott, és mintha elbúcsúzott volna, azt mondta: szeretlek. Én sírva fakadtam. Másnap reggel, illetve délelőtt kiderült, hogy a papa kórházba került. Elég különös volt.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2014. jan. 5. 16:16
10/11 anonim válasza:
Én azt álmodtam, hogy meghaltam...és meg is történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!