Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok mindig vele?

Miért álmodok mindig vele?

Figyelt kérdés
3 éve kapcsolatban vagyok de még is szinte mindennap az osztalytarsammal álmodok. Helyes fiú, meg barátnője is van, de ha nem lenne barátnője eszembe sem jutna be próbálkozni, még is mindig vele álmodok. Vagy azt hogy csokolozunk vagy csak szimplán benne van az almomban, 7ből 6ot vele álmodok. Még akkor is amikor a barátommal alszok. Ez miért van?

2022. nov. 13. 08:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Légy őszinte magaddal.

Mik azok a tulajdonságai, amik tetszenek?

Magas? Jóképű? Okos? Sportos? Udvarias? Vicces?

Én is kapcsolatban vagyok 4 éve, de a párommal soha sem álmodom, egy másik lánnyal viszont heti szinten. Ez egy lelki teher, átérzem hogy zavar téged, meg kell értened az okát.

Én tudom magamról, hogy azért álmodom azzal a lánnyal, mert tetszik, és tudom, hogy illenénk egymáshoz, de ébren soha sem gondolok rá, csak valahol mélyen a tudatomban ott van.

2022. nov. 13. 12:01
 2/4 A kérdező kommentje:

Hat igazából bejön mert helyes, vicces stb…

De így hogy állandóan vele álmodok azt érzem hogy egyre erősebbek ezek az “érzelmek” felé és nagyon zavar. Főleg hogy egy társaságban vagyunk így még nagyon elkerülni se tudom.

2022. nov. 13. 15:24
 3/4 A kérdező kommentje:

De eszembe nem jutna be próbálkozni nála mivel nekem nagyon sokat jelent a mostani kapcsolatom, főleg hogy már ilyen régóta vagyunk együtt.

Viszont lehet ez a kis “érzelem” azért lenne mivel hogy nekem a mostani barátom az első, és előtte nem volt fiuhoz közöm meg elég fiatal is vagyok 17 éves, és sokszor megfordult már a fejemben hogy nekem nincsen az a bulizos, ismerkedős… “életem” mert ugye hamar “elkoteleztem magam”

Nem azt akarom mondani hogy nem jó most nekem kapcsolatban lenni de azért néha irigylem a barátnőimet, hogy azt csinálnak amit akarnak.

2022. nov. 13. 15:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Álmodom, alszom, m-mel a végén,mert ikes igék, akárcsak az eszem, iszom, dolgozom stb. Egyes szám 3. személyben -ik ragot napnak, tehát 1-es szám 1. személyben -m a ragjuk.
2022. nov. 14. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!