Miért álmodok még mindig vele?
Megpróbálok összefoglaló lenni.
Lányként volt egy lánybarátom,akibe szerelmes voltam. (Ha homofób vagy,de témához értő,ettől most légyszi tekints el) Elvileg kiszerettem 2020ra belőle.
1 évvel ezelőtt már haldoklott a barátság,de véglegesen 2021 tél végén volt a ,,lezárása"=útolsó figyelemfelkeltés. Én hibáztam főként,mert nem törődtem vele,mivel én lezártam.
Voltak napok,amikor gondoltam is rá,így érthető volt,hogy egyszer egyszer megjelenik az álmomban.
Most egy ideje minden álmomban,ha kell,ha nem,megjelenik,engem meg ez már annyira nem zaklat fel,elfogadom,de nem gondolok rá nappal már,meg semmi,mégis ez van,és most már csak egyszerűen nem értem. Amúgy is érdekes,mert amikor nappal voltak ilyen szakaszok,akkor is már nem gondoltam rá,és egyszer csak napokig jöttek róla a gondolatok. Miért történnek az ilyen álmok?
Köszönöm a válaszokat!
Ma rám ,,írt",még nem mertem megnézni mit küldött,de gondoltam megosztom,hogy ha valaki nem hinné,hogy az álmoknak van jelentősége/jósló hatása,akkor az rosszul gondolja (nekem nem első eset,mégis meghökkent)
Nemtudom mennyire vagy fogékony a vonzás törvényére vagy mennyire érdekel a téma.
Egyszer olvastam egy Abraham Hicks könyvben, hogy az álom utat mutat, hogy mi az amit éppen vonzani készülsz.
Lehet, hogy bevonzottad, hogy írjon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!