Mit jelent ha folyton azzal a gyakori kérdéses felhasználóval álmodok, akire amugy is kíváncsi vagyok, hogy ki ő valójában az anonymítás alatt? És mindig felébredek mielőtt kiderülne, ez miért van?
Pontosabb 3 éve ki akarom deríteni egy embert gyakoriról, mert addig addig nem leszek igazán boldog, míg meg nem tudom, hogy ki az az ember! Nem vagyok belé szerelmes, csak látni akarom, beszélni akarok vele, ilyent még semelyik anonym és semmelyik másik felhasználó iránt nem éreztem ekkora sóvárgást.
Ez jelent valamit nem?
Ráírsz egy privit, ha még aktív. Ha nem aktív/nem vlaszol, akkor túllépsz rajta. Ennyi.
---
Az álmod azt mutatja, ragaszkodsz, de nem akasrz megoldani egy idejét múlt dolgot, ami vsz érzelmi ügy. Az ilyen jellegű megakadásokkal érdemes ám foglalkozni.
Miért nem írtál neki privát levelet mikor egy kérdésre válaszolt?
Én mondjuk már leszoktam a privát válaszolasrol, csak ritka helyzetben válaszolok privátban.
Azt jelenti, hogy tetszik a gondolkodása, példaképként tekintesz rá.
De az is lehet, hogy csak idealizalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!