Miért álmodok kb 2 hete MINDIG az osztályommal?
4 hete nem voltam iskolába. Utálok mindenkit az osztályból. Nem gondolok rájuk, semmi. 2 hete mindig benne vannak az álmomban. Ma pl azt almodtam, hogy jövőre megyek at másik suliba, átmentem, és ugyanazok voltak az osztalytarsaim, tanáraim. Tegnap meg pl azt hogy a barátommal iszogattam, ők meg ott voltak.
Miért álmodom ezeket?
Ha utálod az osztálytársaidat, és már 4 hete nem voltál suliban, akkor egyértelmű, hogy nem is akarsz visszamenni közéjük.
Mivel gyakran előkerülhet mostanság az iskola, mint téma, és ez számodra egy fájó pont, az agyad standby-üzemmódban is ezzel foglalkozik.
Az álmokat az adott egyén érzelmi állapota is befolyásolja, ezért számodra az iskola egy sarkalatos pont ebből a szempontból.
Ahogy arra utaltál is, menekülnél az osztályból, de azért lehetnek páran jóarcok is, akikkel amúgy megvagy.
Másrészről az álmok nem csak akkor jelentkeznek, amikor foglalkoztat éppen valami, hanem akkor is, amikor az agyad nincs annyira "leterhelve". Ez talán azzal igazolható, hogy hete otthon vagy.
Remélem, egy kicsit átment valami abból, amit mondani akarok ezzel a pár sorral... :,D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!