Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha azt álmodtam,...

Mit jelent, ha azt álmodtam, hogy ellopják a könyveimet?

Figyelt kérdés
A régi házunkba új lakók költöztek (akik egyébként az egyik középiskolás és egy általános iskolás osztálytársam volt, mind a ketten Adriennek). Egy ideig otthagytam a könyveimet, és ők nem nyúltak hozzá. De egyszer csak megelégelték, és ahelyett, hogy szóltak volna, valamit csináltak velük, mert már csak a hűlt helyüket találtam, a sajátjaikat rakták a helyükre. Néhányat közülük még megtaláltam, azokat próbáltam egymásra rakni, de közben az járt az eszemben, hogy akkor se tudom elvinni, mert nem kocsival jöttem, és mire visszajönnék vele, addigra ezek is eltűnnének. Én teljesen kiborultam, őket meg idegesítette, hogy mit verem magam.
2022. nov. 6. 18:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem igen kedvelted te ezeket az Adrienneket úgy érzem.

Még mindig haragszol rájuk és ezt az ellenszenvet valószínű már soha fel nem oldod. A tudatalattid alvás közben meg bármikor elő is fogja rántani ezt az emléket míg élsz.

2022. nov. 6. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!