Hogyan érhetném el, hogy többen olvassák a könyveimet wattpadon?
Várd ki türelmesen,hogy rá találjanak!
Ne a megtekintésekért írj könyörgöm mert akkor már régen rossz.
Nem azért írom elsősorban a könyveket, hogy minél többen megnézzék, ne érts félre. Csak örülnék annak, ha több emberhez eljutna, mert kíváncsi vagyok kinek hogy tetszik, meg persze azért jól esnek a pozitív visszaigazolások.
Azért írok könyvet, mert élvezem, de azért még is csak vágyik arra az ember, hogy megnézzék és elolvassák a "művét", amibe rengeteg erőfeszítést tett az alkotó :D
Akkor küld el,én megnézem neked.
Nemtudom,én nem vágytam rá,viszont örültem mikor befutott a könyvem,el sem hittem.Most sem hiszem el😅😄
Esteleg hirdetni kellene???
De így láthatatanba nehéz megfogalmazni, miért nem olvassák a TÖRTÉNETEDET.
Helyesírás, tele van szúrkálva képekkel szöveghelyetesítés miatt, klísé a sztori.
A sztori nem klisés (én eddig nem láttam ilyen témában olyat, amit én írok), próbálok fordulatokat bele vinni, újdonságokat, még ha kicsit hülyeség is, ami kipattan a fejemből.
A helyesírásra én is ugrok, szóval mindig vagy 3x átnézem, mielőtt kirakok egy új részt.
Képet csak felülre szúrok be, mást nem igen csinálok.
Ezért írtam, hogy láthatatlanban nehéz megmondani.
Ha gondolod küldhetsz egy linket, és elmondom a véleménymet róla. Akár jöhet privátba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!