Hogyan tegyem nézettebbé a könyveimet a wattpad alkalmazásban?
Nemrég kezdtem az írást, de nagyon tetszik és szeretem a könyveimet, bár érzem, lehetne jobb is.
Az a gond, hogy kevesen olvassák, szinte senki és nem tudom hogy tegyem "híressebbé". Tudtok nekem segíteni?
Rengeteg történet van a wattpadon, és nagyon kicsi az esélye, hogy valaki pont a tiédet találja meg (és még érdeki is a téma).
Ahogy fennebb írják, reklámozd a facebook (vagy más) oldaladon, vagy facebookos wattpad csoportokban, vagy az adott fandom facebook csoportjaiban.
Ide is kitehetsz egy linket, hogy aki akarja, elolvassa. :)
Wattpadon pedig "networkolj", csillagozd és kommenteld a többiek hasonló zsánerben, fandomban írt könyveit, és akkor egyesek a tiédet is megnézik. Legyél látható.
Ha mindenképp ragaszkodsz a wattpadhoz, akkor promóznod kell kB mindenhol, ahol csak lehet.
Több okból a wattpad nagyon kis eséllye fogja pont a te írásodat kiadni bárkinek is. Ha olvasottságra vágysz, kénytelen leszel kicsikarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!