Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Alkalmazások androidra történe...

Alkalmazások androidra történet íráshoz?

Figyelt kérdés
Úgy értem ahová leírom, és majd onnan teszem fel valahová. Vagyis ilyen jegyzet féle, ami engedi hogy 1000 szavat is írjak bele akár.

2022. jan. 9. 11:17
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
word?
2022. jan. 9. 11:19
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
wordpad?
2022. jan. 9. 11:37
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Wattpad
2022. jan. 9. 13:05
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Jegyzettömb.
2022. jan. 9. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
Bocsi a wattpad az olyan hogy feltöltöd, a kepp jegyzeteket ajánlom google playen van
2022. jan. 9. 13:16
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Keep Jegyzetek, vagy MyStory. A

A Keep Jegyzeteket bárhol el tudod érni, ahol bejelentkezel a Google fiókodba. Ezen kívül különálló jegyzeteket tudsz létrehozni, színezi tudod őket, meg egy csomóféle módon szerkeszthető.

MyStoryban külön tudsz létrehozni leírást karakterekhez, helyszínekhez, ezen kívül fejezetekre es különböző könyvekre tudod bontani az írásokat. Nem tudom mik a limitek, nem használom régóta, de szerintem használható. Ha nem is a végleges történet megírásához, hegyzetelni, egy körülbelüli vázlatot készíteni tökéletes.

2022. jan. 10. 16:23
 7/8 anonim ***** válasza:
wattpad(ott fel is töltheted, de nem muszáj)
2022. jan. 11. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Word vagy maga a jegyzettömb, ami a telefon van. Ezek még is szűrik a helyesírások nagyját. Esetleg a Libre office, ha lehet telfonra tölteni, ezt viszont nem tudom.

A Wattpadon semmiképp se legyenek jegyzeteid! Gondolom, akik ezt írták, vagy nem írtak még ott soha sztorit, vagy a szerencsések közés tartoznak. Mert megsugom, ha gondol egyet az alkalmazás, akkor kény-kedve szerint letörli a draftok, átrendezi a részeket, visszavonja egyes részek publikálását, vagy esetleg végleg letörli azokat. Jártam már így én is. Az volt a szerencsém, hogy öt helyen vannak meg a már kész részek. (Gép, telefon, felhő, e-mail és persze maga a wattpadon is fent van egy draft könyben a már publikált mellett)

Egyébként biztos telefonon szeretnél részeket írni? A javítása nagyon nehéz ott, de szerintem még az írás is, mert volt egy hét, amikor én is arra kényszerültem.

2022. jan. 11. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!