Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha már napok óta...

Mit jelent, ha már napok óta tigrissel és medvével álmodok?

Figyelt kérdés
Mindig közepes vagy kölyök barnamedvével és a közönséges sárga tigrissel álmodok. Eddig mindig veszélyt éreztem és nagyon féltem tőlük, ja és félreértés ne essék, mindig úgy álmodom ezekről az állatokról, hogy egy álmoban mindakettő benne van, de nem együtt vannak! Tegnap este azt álmodtam, hogy senki nem félt a tigristől és a medvétől csak én, meg csak én mondtam, hogy de ez veszélyes meg minden, a városban az emberek tök nyugodtan sétálgattak el a vadállatok mellet, és csak én féltem én nem mertem kimenni a házból, ja és igen mindig vagy a vársoban vagyok/vannak vagy pedig valami ismeretlen helyen de akkor is kint. Én mindig menekülök és félek ha meglátom őket álmaimban. Valaki tudja, mit jelent? Aki ért hozzá, az adjon értelmes választ, legyetek szívesek. Előre köszi:)
2022. nov. 6. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Tigrisről én is szoktam régebben, a városban lófrált, csuktuk be az ablakokat barikádoztunk mert be akart jönni. Aztán felébredtem mikor már majdnem bejutott, hogy ez meg mi volt. Nem vettem észre hogy valamit jelentett volna.
2022. nov. 6. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Túl sok Sandokan-t és indiános filmet néztél.
2022. nov. 6. 22:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Haha nagyon vicces vagy de jot nevettem, utatalom az olyan filmeket es nem hogy mostanaban de meg szerintem nagyjabol eletemben se neztem olyan filmeket, az almok teljesen mast jelentenek mint amit itt megelunk a jelenben
2022. nov. 7. 02:40
 4/4 anonim ***** válasza:
A Sandokan pedig tényleg jó. Nem tudjátok melyik az az epizód amikor lasszóval győzi le az ellenséget?
2022. nov. 7. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!