Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Autóbaleset álmomban?

Autóbaleset álmomban?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ma délután lehunytam a szemem pár órára, és azt álmodtam, hogy autóbalesetet szenvedtem. De nem ment minden ilyen egyszerűen. Maga az autó az én saját autóm volt, de nem én vezettem. Én az anyósülésben ültem, és egy olyan személy vezette, akit csak nagyjából ismerek, életemben talán 1x beszéltünk élőben, de mind a ketten bírjuk egymást. A kocsi hátsó ülésén, konkrétabban mögöttem a barátnőm ült. (nem tudom ez mennyire számít itt, de vele mostanság elég feszült a helyzet, sokat veszekedünk, nincs minden a legnagyobb rendben)

A baleset úgy történt, hogy az autóval túl gyorsan mentünk, majd a mostani lakhelyem után a második kanyar előtt egyenesen belementünk egy fába, ám itt még senkinek semmi baja nem volt. Ezután az autó párszor átfordult majd egyszer csak felriadtam az álmomból.

Aki otthon van az ilyenben, tudna segíteni, hogy ennek mi lehet a jelentése, esetleg miért kaphatok ilyen utalásokat álmomban?

18/F

2022. nov. 3. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

(A moderatorok mostmar minden valaszomat eltavolitjak valamiert, pedig csak segiteni akarok.)

Remelem, el fogod tudni olvasni... En megalmodtam a balesetemet, es lett is! Ugyhogy szinte biztos, hogy veled is ugyanez a helyzet.

2022. nov. 3. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Valamikor azt álmodjuk meg, ami történhetett volna. Ha kórházba kerültél vagy meghaltál, akkor valószínűleg ezt történt volna. Valamiért dolgod van itt, de a lelked jelez, hogy veszélyben voltál.
2022. nov. 5. 00:56
 3/3 anonim ***** válasza:

A személy aki az autót vezette a tudatalattid egy része.

A barátnő a hátsó ülésen te magad vagy.

Az autó a életed általad kontrollálhatatlan folyását szimbolizálja.

A fa az álmodó múltját és törekvéseit jelzi, ebbe ütköztél te bele amit nem is tudatosítottál rögtön.

2022. nov. 6. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!