Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mire utalhatott a álmom?...

Mire utalhatott a álmom? Nagyapám látogatott meg?

Figyelt kérdés

Ma délután 2-3 óra körül aludtam egyet, és nagyon furcsa, de valósághű álmom volt.

A temetőben álltam Nagyapám sírjánál, aki már sok évvel ezelőtt elhunyt. Jó viszonyban voltam vele.

Egyszercsak a semmiből megjelent, Ő is a sír mellett, de nem féltem tőle, hanem inkább megörültem Neki, hogy újra láthatom.

Az arca rideg, kifejezéstelen volt, és valami olyasmit mondott, hogy nekem, hogy "mindig is szégyelltelek, a te hibád minden. "

Ettől annyira elszomorodtam, hogy elkezdtem a sírást, de ő csak nézte, ahogy zokogok, nem szólt semmit.

Mikor felébredtem a szemem is könnyes volt, nagyon valósághű volt az egész álom.

2022. okt. 17. 00:05
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Tudod az idős kori demencia okozhat furcsaságokat.
2022. okt. 17. 08:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Lecsonkítva: te először megláttál valamit, amiről nagyon nincs véleményed, tapasztalatod, mégis örömtelin, boldogan fogadtad. Erre az negatív volt, negatívvá tett téged is.

Lehet, hogy az életedben pozitívan állsz hozzá dolgokhoz, és nagyot csalódsz? Vagy túl jól képzelsz el dolgokat, és nagyot koppansz, amint megtudod valójában?

Szerintem valami ilyesmi lehet, de nem vagyok profi, csak szórakoztat, a saját álmaimat is szoktam fejtegetni.

2022. okt. 17. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!