Más is álmodott Samaraval miután nézte a Kört?
Figyelt kérdés
Nem konkrétan a filmet néztem, inkább csak jeleneteket néztem youtubeon a Kör filmből de még úgy hogy azokban Samara nem is volt max 1x ahogy kimászott a tv-ből és ennyi meg ahogy egy youtuber mesélt hogy az egyik jelent tökre megijesztette. De maga az álmom nagyon fura volt, köze nem volt a Körhöz csak Samara és a képessége de álmomban más képességei voltak. pl.fürdőszobában volt egy lábtörlő ami egy szőke hajú lányra emlékeztett és arca rémült volt majd hirtelen mintha a szemgolyóit nyomta volna ki egy láthatatlan erő. Utána egy fehér szobában voltunk, ahol valahogy valamit meg kellett oldani hogy kijátszuk Samara erőit és ehhez egy képzeletbeli ceruzával kellett rajzolni kupakot az óriás tejre ami forgott a szoba közepén és így Samara megőrült teljesen, és valahogy gondolom bezártuk a tejbe, mert az álom olyan volt mintha Samarat elöntötte volna valami fehér folyadék és elsodródott és ennyi. Olvastam hogy a Kör megnézése után más álmaiban is megjelent Samara. Mi erre a magyarázat, gondolom arra gondoltunk és valahogy így dolgozta fel az agy? De ha maga Samarat alig láttam előző nap akkor hogy lehet ez? Más is álmodott Samaraval miután megnézte a Kört vagy csak jeleneteket belőle? Álmomban egyértelműen Samara volt, mondtuk is a nevét.2022. okt. 13. 20:41
2/7 anonim válasza:
Igen és spongyabobbal is meg szonikkal is.
3/7 anonim válasza:
Én azt áldotam, hogy Csupakar szexuálisan zaklatott.
Ez mit jelenthetett????
4/7 anonim válasza:
Nem álmodtam, de a Körről mindig a LADA Samara ugrik be.
5/7 anonim válasza:
Már láttam egy párszor a film összes részét, és sose álmodtam erről. De ajánlom, hogy nézz utána a színésznek, aki játszotta őt a filmben és akkor megnyugszol.
6/7 anonim válasza:
Jesszus, en szerelmi banatomban nezek horrort (es radobbenek, mekkora zs-kategoria mind), ez meg almaban Samaratol rettegve tejet ont szerencsetlen lanyra. 😂 Pedig annyira nem felelmetes az a film. 😆
7/7 Darius- válasza:
Japan torténet az alapja a filmnek, a Samara angolositott név. Tehat lehet valos torténet az alap.
Mivel tulsagosan megfog a horror, ne nézd.
Én nem gondolkodom rajtuk, miutan egyet megnéztem, mert valamiért nem ijeszt meg a vér latvanya, a kulsobeli elvaltozasok. Ami okozhat nalam rémuletet, azok az ilyen tipusu filmek, ahol vannak hirtelen jelenetek, nyomott, szomoru hattere a torténetnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!