Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miert almodok mindig olyan...

Miert almodok mindig olyan emberekkel akiket mar ismerek ?

Figyelt kérdés
Eleg surun almodom az ismeroseimmel eleg furcsa/szokatlan szituaciokat. Es olyan kellemetlennek erzem az egeszet kozben.
2022. okt. 5. 23:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Akkor mi lenne, ha elmondanád? 😂

Imádom amikor valaki hozzászól egy témához, baromságot mond, majd jö a nem ismersz dumával.

Ember mond el mi van és tudunk róla beszélgetni.

Lehet nem abszolútokban kellene beszélni.

2022. okt. 9. 09:03
 12/20 anonim ***** válasza:

Ember először is miért kellene elmondanom, nem érzem kötelességemnek magyarázkodni, főleg egy ismeretlennek, pláne ezek után, mert nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon.

Másodszor: ennyi erővel én is mondhatnám, hogy te mondasz baromságokat, csak azért, mert te is másképp látod a dolgokat.

Harmadszor: én csak leírtam a véleményemet a kérdezőnek és te voltál az, aki belémkötöttél és nem fordítva.

Negyedszer: én mindenfélét olvasok, ebben a témában (is), akit érdekel a téma az majd utánaolvas és akkor rájön, hogy mire gondoltam, vagy nem, de ez már nem az én problémám lesz.

2022. okt. 9. 13:37
 13/20 anonim ***** válasza:

"Ember először is miért kellene elmondanom, nem érzem kötelességemnek magyarázkodni"

Nem magyarázkodni kell, csak ne akard, hogy bárki is komolyan vegyen ennyi erővel.

"ennyi erővel én is mondhatnám, hogy te mondasz baromságokat"

Szóval összegezzük.

Szerinted te olyan emberekkel álmodsz akiket sosem láttál.

Én felhoztam azt, hogy az agyunk olyan arcokat is elraktároz, akiket pl. az utcán látunk tömegekben.

Erre te rákontrázol, hogy nem ez a helyzet.

Szóval melyik valószínűbb? XD

Te nem máshogy látod, csak hiányos a tudásod.

"én csak leírtam a véleményemet a kérdezőnek"

Nem vélemény, személyes tapasztalat.

"én mindenfélét olvasok, ebben a témában"

Igen, el kell hinni mindent amit olvasol.

"akit érdekel a téma az majd utánaolvas és akkor rájön, hogy mire gondoltam"

Hát ha leírsz homályosan egy dolgot azzal egyáltalán nem segítesz senkinek.

Nem válaszoltál a nyilvánvaló problémára, szóval nem értem miért kapod fel itt a vizet.

2022. okt. 10. 00:02
 14/20 anonim ***** válasza:

Idézgetni én is tudok.

"Nem magyarázkodni kell, csak ne akard, hogy bárki is komolyan vegyen ennyi erővel."

Itt nem bárkiről van szó, hanem rólad, mert ahogy korábban is említettem, te kötöttél belém és nem fordítva.

"Szerinted te olyan emberekkel álmodsz akiket sosem láttál.

Én felhoztam azt, hogy az agyunk olyan arcokat is elraktároz, akiket pl. az utcán látunk tömegekben."

És te azt honnan tudod, hogy én hány emberrel találkozok napi szinten, vagy akár álmomban megjelenve? Semmit nem tudsz az életemről, a körülményeimről.

"Te nem máshogy látod, csak hiányos a tudásod."

Azt megint csak nem tudod, hogy én miről mennyit tudok és mennyit nem.

"én csak leírtam a véleményemet a kérdezőnek"

Véleménye és személyes tapasztalata bárkinek bármiről lehet, azt nem te fogod megszabni, hogy miről mit gondoljon az ember.

"én mindenfélét olvasok, ebben a témában

Igen, el kell hinni mindent amit olvasol."

Azt megint csak nem tudhatod, hogy miről mennyit olvasok, pláne azt, hogy miben hiszek.

"akit érdekel a téma az majd utánaolvas és akkor rájön, hogy mire gondoltam"

Hát ha leírsz homályosan egy dolgot azzal egyáltalán nem segítesz senkinek.

Nem válaszoltál a nyilvánvaló problémára, szóval nem értem miért kapod fel itt a vizet

Ezek után nem látom, láttam értelmét, hogy megmagyarázzam, mert bármit írnék a témáról, te úgyis találnál valami okot, hogy belémköss, mert ahogy korábban is írtam nem vagyunk egy hullámhosszon, alapból más a gondolkodás.

Amúgy meg te kaptad fel a vizet, már ott elbuktál, tisztán látszik a 11-es hozzászólásodnál, azt sem tudod miről van szó, de már egyből ítélkezel, ez az előbb ütök, aztán kérdezek tipikus esete. Plusz még ehhez hozzájön a tiszteletlen, lekezelő stílusod.

2022. okt. 11. 00:03
 15/20 anonim ***** válasza:

"Idézgetni én is tudok."

Aham és mi a probléma ezzel?

Pontosan ki tudok emelni mondatokat amelyekre tudok válaszolni. Érdekes mindig ezo és vallás témakörben szokott ez gyakran probléma lenni.

"Itt nem bárkiről van szó, hanem rólad, mert ahogy korábban is említettem, te kötöttél belém és nem fordítva."

Nem kötöttem beléd, hanem a kommentedbe.

Szóval még mindig a kommented a téma tárgya.

Minden olyan dolog ami nem a kommentedről fog szólni, ignorálom.

"És te azt honnan tudod, hogy én hány emberrel találkozok napi szinten, vagy akár álmomban megjelenve? Semmit nem tudsz az életemről, a körülményeimről."

Szóval nem egy társadalomban laksz, hanem egy pusztában ahol egy emberrel sem találkoztál?

Plusz ezt tegyük hozzá, hogy nem csak most hanem egész életedben?

Nagyon érdekes, egyre jobb a sztori.

2022. okt. 11. 01:22
 16/20 anonim ***** válasza:

"Idézgetni én is tudok.

Aham és mi a probléma ezzel?"

Mivel ezt is képes voltál szóvá tenni, ezzel is csak plusz problémát csináltál magadnak.

"Pontosan ki tudok emelni mondatokat amelyekre tudok válaszolni. Érdekes mindig ezo és vallás témakörben szokott ez gyakran probléma lenni."

Nekem ehhez mi közöm van? Azzal, hogy rám vetíted, attól még a te problémád marad.

"Nem kötöttem beléd, hanem a kommentedbe."

:D:D:D És vajon ki írja a kommentet, amibe folyamatosan belekötsz?

"Minden olyan dolog ami nem a kommentedről fog szólni, ignorálom."

Úristen! Most mi lesz! Mind meghalunk!:D:D:D

"Szóval nem egy társadalomban laksz, hanem egy pusztában ahol egy emberrel sem találkoztál?

Plusz ezt tegyük hozzá, hogy nem csak most hanem egész életedben?"

Nagyon érdekes, egyre jobb a sztori."

Pontosan ezért írtam, hogy semmit nem tudsz rólam és a körülményeimről, ha számodra nehezen elfogadható, hogy vannak olyanok akiknek az élete szöges ellentétben áll a tiéddel vagy olyanokéval, akiket magad körül látsz vagy ami társadalmilag berögzült, akkor jobb lenne, ha toleránsabb lennél azokhoz, akik mások valamiben. A gúnyolódás meg téged minősít, nem leszel tőle se okosabb, se pedig jobb ember.

2022. okt. 11. 16:43
 17/20 anonim ***** válasza:

"Mivel ezt is képes voltál szóvá tenni, ezzel is csak plusz problémát csináltál magadnak."

Mivel te tetted szóvá, ezért nem az én problémám.

Nem kell itt passzív agresszívoskodni és felkapni a vizet.

"És vajon ki írja a kommentet, amibe folyamatosan belekötsz?"

Nem tudom.

Nem ismerlek, a felhasználó neved sem tudom.

Viszont az, hogy nem fogod fel hogy a problémával van gond és nem személyesen veled, azzal nem tudok mit kezdeni.

Miért veszed magadra?

"Úristen! Most mi lesz! Mind meghalunk!:D:D:D"

Nyílt provokáció.

"Pontosan ezért írtam, hogy semmit nem tudsz rólam és a körülményeimről, ha számodra nehezen elfogadható, hogy vannak olyanok akiknek az élete szöges ellentétben áll a tiéddel vagy olyanokéval, akiket magad körül látsz vagy ami társadalmilag berögzült, akkor jobb lenne, ha toleránsabb lennél azokhoz, akik mások valamiben."

Nem erről volt szó.

Hanem erről, hogy te sosem mentél egész életedben utcára?

Már pár kommentben reflektáltam erre, viszont sosem adsz pontos választ.

Legyél olyan szíves, ha te a személyes tapasztalataidra akarsz támaszkodni egy vita helyzetben akkor meséld el, hogy pontosan mit értesz ez alatt.

Ezért kérdeztem meg már párszor.

Mert nem hiszem el hogy soha életedben nem voltál az utcán, emberek között, vagy legalább is interneten nem láttál embereket.

Úgy adod elő magad, mint aki sosem látott másik embereket.

Ezt meg erősen kétlem

2022. okt. 13. 01:23
 18/20 anonim ***** válasza:

"Nem kell itt passzív agresszívoskodni és felkapni a vizet."

Teljesen higgadtan írtam, csak mivel nem ismered a személyiségemet, totál félreértesz, tisztán látszik.

"És vajon ki írja a kommentet, amibe folyamatosan belekötsz?"

Nem tudom.

Nem ismerlek, a felhasználó neved sem tudom.

Viszont az, hogy nem fogod fel hogy a problémával van gond és nem személyesen veled, azzal nem tudok mit kezdeni.

Miért veszed magadra?"

Ezzel arra céloztam, hogy mivel folyamatosan belekötsz a kommentjeimbe, azzal egyenesen arányosan belém is kötsz, hiszen a véleményem én vagyok és itt nem a személyazonosság a lényeg. Totális félreértés a részedről.

"Úristen! Most mi lesz! Mind meghalunk!:D:D:D

Nyílt provokáció."

Mivel nem vettem véresen komolyan a válaszodat, ezért elvicceltem.Látod a három nevető smiley-t a végén? De amúgy ez a Mind meghalunk! egy kis idézet másoktól, hasonló szituációkra, ha még nem olvastad sehol, az a te hiányosságod.

"Nem erről volt szó.

Hanem erről, hogy te sosem mentél egész életedben utcára?

Már pár kommentben reflektáltam erre, viszont sosem adsz pontos választ."

Látom még mindig nem érted, kicsit rávilágítok. Azért írtam, mert én nem sok ismeretlen emberrel találkozok és inkább el is kerülöm őket a sok negatív tapasztalat miatt és a társasági emberek ezt valahogy nem tudják megemészteni.

De ha érdekel nem csak én nem hiszek ebben más is hasonlóan gondolkozik. Idézem:

"Mert valami "okos" kitalàlta,hogy csak azzal àlmodhatunk,akit màr làttunk.És tessék,kritika nélkül bégetik utàna....

Mégis ki ellenőrízte ezt és hogyan?

Az elme sokmindenre képes.Simàn kreàlhat olyan arcokat,amiket még nem làttunk vagy nem léteznek.

Àlmodtam màr olyan emberrel, akinek emberi feje és teste volt,de az arcàn egy kutya vonàsai is erőteljesen mutatkoztak.

Biztos làttam màr az utcàn..."

Amúgy meg alvás közben testen kívüli élmény során is találkozhatsz olyan emberekkel, akiket még nem láttál.

Meg aztán vannak olyan emberek, akik előre megálmodnak dolgokat, helyzeteket, találkozásokat, ami később meg is történik velük.

2022. okt. 13. 17:18
 19/20 anonim ***** válasza:

"Ezzel arra céloztam, hogy mivel folyamatosan belekötsz a kommentjeimbe"

Mivel nem értem amit írtál és hajlandó vagy válaszolni, ezért igen, addig kérdezek amíg rá nem jövök.

Bocsánat, hogy kérdezni merek.

"Azért írtam, mert én nem sok ismeretlen emberrel találkozok és inkább el is kerülöm őket a sok negatív tapasztalat miatt és a társasági emberek ezt valahogy nem tudják megemészteni."

A nem sok is ugyan úgy ember, akiknek láthatod az arcát.

Ez mégis hogyan lehet egy érv?

Te kevesebb embert látsz hozzám képest, szóval a tudatalattid neked nem jegyzi meg?

2022. okt. 14. 01:17
 20/20 anonim ***** válasza:

"Bocsánat, hogy kérdezni merek."

Nem az a baj, hogy kérdezel, hanem az hogy hogyan. Lehet, hogy tévedek, mert én se ismerlek, de nekem úgy jön le, hogy bántóak a reakcióid. Lehet, ha személyesen beszélgetnénk más lenne a helyzet, de én így érzem.

"A nem sok is ugyan úgy ember, akiknek láthatod az arcát.

Ez mégis hogyan lehet egy érv?"

Gondolj bele, ha mindig ugyanazokat az arcokat látod pl.: a munkahelyen vagy a buszon gyorsan berögzül és ha álmodsz valamelyikkel azt automatikusan felismered. Annak a nem sok idegen embernek meg alapból nem tudom megjegyezni az arcát, mert nem szoktam figyelgetni őket. Elmegyek mellettük és kész, nem foglalkozom velük.

2022. okt. 14. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!