Mit jelent, ha olyan emberekkel álmodok jó dolgokat akik a múltban bántottak engem lelkileg? 2 éve tart ez, viszont az elmúlt 1-2 hónapban minden álmomban ők vannak.
Figyelt kérdés
Régi barátságok, viszont megromlott durván a helyzet közöttünk.2021. febr. 20. 13:24
1/3 anonim válasza:
Általában olyan emberekkel szoktunk álmodni, akikhez a tudatalattink kötődik, nem tudom, hogy a te esetedben ez, hogy állhat fent.
Lehet, hogy még van valami befejezetlen ügyetek, nem? Nem tudok másra asszociálni.
2/3 anonim válasza:
Én pl. legalább egy héten 3x kettő barátommal álmodok.
Mindkettőjükkel nagyon jó volt a barátság, de volt pár vita és alig beszélünk. Egyikkel pl azóta se.
Csak a másikkal.
Nekem hiányoznak és lehet ezért álmodok velük. De mivel próbálom "elnyomni" a hiányukat, szóval ha eszembe jutnak mindig másra gondolok gyors, így csak a tudatalattim tud foglalkozni velük, ezért a tudatalattim kivetíti nekem álmomban.
3/3 anonim válasza:
Te vagy a barátaid, Te vagy az ellenségeid. Adj Szeretetet, Hálát és Megbocsájtást nekik. És Magadnak is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!