Foggal álmodni màr nem előszőr tényleg csak rosszat jelenthet?
Figyelt kérdés
3 évvel ezelőtt meghalt nagyanyàm előtte kb egy hétel foggal álmodtam azt hiszem kiesett a fogam akkor ez szerepelt az àlomban. Aztân rà egy évre ismét àlmodtam foggal akkor a nagybàtyàm halt meg és akkoriban asszem 2x âlmodtam, és az unokatesóim apukàja halt meg. Most fogorvos húzta a fogam vagyis annyira emlékszem hogy 2 érzéstelenitőt adott mert az elsőt nem éreztem felmérte a fogaim aztàn volt egy ami totàl kihúzni való volt.2022. okt. 5. 09:30
1/10 anonim válasza:
Nagyanyám mindig azt mondta, hogy foggal álmodni halált jelent. Ha fáj közeli, ha nem akkor távoli ismerős-rokon.
2/10 anonim válasza:
Én milliószor álmodtam már foggal. Soha, semmilyen rokon, ismerős nem halt meg szerencsére.
3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nàlunk van beteg a csalàdban.
2022. okt. 5. 11:38
4/10 A kérdező kommentje:
De ez màr tényleg rossz. Idén pl törött foggal àlmodtam akkor azt írta egy oldal hogy nehéz időszak jön. Így lett sajnos apukàm demens lett és elég gyorsan romlik.
2022. okt. 5. 11:40
5/10 anonim válasza:
Foggal almodni azt jelenti, hogy fogrol almodtal.
7/10 anonim válasza:
Igen, kihulló foggal álmodni, halált jelent.
8/10 A kérdező kommentje:
Hàt majd kiderül az biztos hogy a nehéz időszak màr egy jó ideje beköszönt főleg miután megálmodtam rá nem soká.jó lenne egy kis pozitív dolog. Max lehet én dobom fel a talpam.
2022. okt. 5. 20:09
9/10 anonim válasza:
7 Már sokszor álmodtam foggal, de nem halt meg senki! Én magam szedtem ki álmomban a fogaimat, sőt az ínyemet is! Nem csak halált jelent foggal álmodni. A belső lelki szenvedést is jelentheti például. Erő vesztést is jelenthet. Lelki erőre gondolok itt!
10/10 anonim válasza:
Nem azt írtam, hogy meghal valaki, hanem a babonák szerint ezt jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!