Mit jelenthet ez a komplex álom?
Voltam egy k*rva nagy épületben, ami olyan volt mint egy város, barackfalvának is nevezhetnénk. Volt benne rohadt nagy élelmiszerbolt meg iskola is és nagyrészt barackok voltak benne.
Az ágyamból kinezve pont ráláttam a gimis lépcsőhálózatra, ahol órák után vonultak a barackok.
Kevés pali volt úgyhogy nagy volt ránk a kereslet
Egyik nap egy 20. emeleti partyn, volt egy barack, aki nagyon rám volt tapadva, de láttam egy nagyon dögös milfet aki épp indul haza, úgyhogy 20 emeleten keresztül fűztem és látszott hogy kezdi megadni magát.
A másik barack viszont féltékeny lett és megpróbált utolérni minket gyorsan kiengedtem kinyitottam neki az ajtót a tökéletes lyukérzékemmel és egy csókkal váltunk el, de egy hétig nem beszéltünk utána.
Egy hét múlva jött kettő barack akik nagyon jól néztek ki, egyik barackvadász barátommal duplarandira mentünk.
Enyem volt a fekete hajú, övé a szöszi, mindkettő ilyen vékony nagymellű és jós*ggű volt, de randi közben megláttam azt a milfet, látta hogy másik barackot fűzök és meglökte, utána sírva elszakadt.
Aztán utána futott a fekete hajú barack, és összeverekedtek rajtam, barackvadász haverom pedig ajánlgatta hogy menjek utánuk, és beszéljem rá őket a hármasra, ő meg addig rendberakja a szöszit 😂
Aztán végül a fekete elfutott mondta hogy holnap jön majd hozzám, de sietnie kell, úgyhogy odamentem a milfhez, hazakisertem közben mondta hogy belém van esve és amúgy eleinte nem engedte hogy átkaroljam, mert haragudott, de később csak engedett és amikor átértünk hozzá rendesen megdolgoztattam.
De rohadt élethű volt az egész
Emlékszem, hogy pl a hatalmas bolt részén volt az épületnek, ahol egy raklaptorony tetejére álltam, hogy elérjek valamit a polcról, mert 3 méter magasak voltak
És amikor ott álltam akkor jött oda kettő csinos fiatal barack, akiket ugye már mondtam. Fekete hajú fel is akart mászni hozzám a raklapra, asszem Panka barack volt a neve
Ja meg annyi hogy ugye Hármasba nem mentem bele, úgyhogy figyelnem kellett hogy máskor járjak a milfhez és a feketéhez, de mindketten adtak térképet a házukhoz
Na jó nem tudom hogy ez most folytatás volt, de amikor visszafekudtem azt álmodtam hogy épp megyek a piszoárhoz és valami nagyon alacsony nőci igy elkezdtett diplomatikusan beszélni.
Valami ilyesmit mondott:
"Elnézést a világért sem akarom megzavarni. Szerintem tudja, hogy a gazdaság átláthatósága érdekében változtatni kéne a politikai berendezkedésen. Maga egy nagyon szimpatikus fiatalember, ezért is jöttem ide önhöz megkérezni, hogy mikor engedné meg, hogy lesz*pjam? "
barack = p*nci, ha nem lenne egyértelmű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!