Jósló álmok miért van ez?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy néha amit álmodok megvalósul.És szinte ugyan az történik a való életben mint az álmomban. Kérlek csak értelmes választ adjatok köszönöm.2022. szept. 26. 19:32
1/4 anonim válasza:
Példàul mi?mit szoksz àlmodni?
2/4 anonim válasza:
Ez akár véletlen is lehet például eltervezem ma hogy holnap például kertészkedek és ma álmodok róla holnap meg megvalósul persze ha valósághűek az álmaid mint nekem is akkor ez nem valami hókuszpókusz, nyilván te is olyanokat álmodsz amiket legalább tudat alatt terveztél.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem hinném hogy el terveztem el is mondok egy ilyen álmot. Mint például minap azt álmodtam hogy találok egy nem magyar aprópénzt,másnap nem is emlékeztem rá az egyik régi táskámban kutakodtam és találtam egy olyan pénzt benne mint ami az álmomban volt és akkor ugrott be hogy én ezt a pénzt álmomban is találtam. Szóval ilyen random értelmetlen álmok valósulnak be de van mikor értelmes.
2022. szept. 26. 20:48
4/4 anonim válasza:
Ha nem pontos az álmod, akkor az elmékezeted utólag kijavíthatja.
Ezt már én is teszteltem, sokszor leírtam az álmaim, utólag visszanézve tényleg eléggé halványak az álmok és a jelenlegi történések "felülírják" azokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!