Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mivel magyarázható, hogy...

Mivel magyarázható, hogy álmomban mások jobban tudnak valamit nálam?

Figyelt kérdés
A mások gondolatai is az enyémek, úgyhogy miért kell megkérdeznem bizonyos dolgokat tőlük? Miért nem tudom rájuk a választ anélkül, hogy megkérdezném?
2022. szept. 11. 23:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg nem a nem tudásról van szó, hanem a bizonytalanságról, vagy hogy zavar, hogy szerinted mások szerint nem tudsz dolgokat. Lehet más oka is, de ezeknek nincs köze ahhoz, hogy mit tudsz vagy nem tudsz.
2022. szept. 12. 00:05
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

1: Az álmokra van külön kategória, ott kérdezz.

2: Jól értem, hogy azt kérdezed: álmodban miért fordulhat elő az, hogy valakinek a viselkedését vagy a válaszát nem tudod előre?

Ez azért van, mert álmodban szétkapcsol az agyad, és az önálló részek viselkedését nem ismered.

2022. szept. 12. 01:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem csak a válaszát nem tudom előre, hanem vannak dolgok, amit ők jobban tudnak.

Pl. láttam, hogy eszik ő valamit, azt hittem mascarponét. Aztán mondta, hogy madártejet. És valóban, a színe alapján egyértelműen madártej volt, nem mascarpone.

2022. szept. 12. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Mondom: ilyenkor őt egy független agyterület működteti.

Az agyadnak az a része, amelyik téged képvisel, nem tudja, hogy mi fog történni.

2022. szept. 12. 09:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Az álombeli személyek a tudatalattid részei, aminek nagy része ismerelten számodra. Azért tudják a választ a kérdésekre, és te nem, mert a tudatalattidban ott van a válasz mindenre, elrejtve, ami az érzéseiddel kapcsolatos. A tudatodig ezek az információk nem jutnak el, nem érzékeled őket, viszont a tudatalattid elraktározza őket.

Megeshet, hogy egy adott dologról alkotott véleményed nem tükrözi a valódi érzéseidet. Ilyen például a mascarpone és a madártej esete, ami pont erre akar utalni, hogy valószínűleg valami más van a háttérben, mint amit hinni akarsz.

2022. szept. 16. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!