Mit jelent szőlővel álmodni?
Figyelt kérdés
Tegnap este elalvás előtt kértem hogy álom formájában választ kapjak egy kérdésemre, párkapcsolati szempontból. A szőlő nagyon megfogott, úgy érzem abban van a válasz. A rendes zöld/fehér szőlő (ki hogy nevezi) volt. Amire emlékszem vele kapcsolatban hogy leszedtem aztán ettem is belőle.2022. szept. 1. 21:14
1/2 anonim válasza:
A szőlő a másik személyt jelképezi, minden szem egy-egy aspektusa a személyiségének....csipegetsz rólla, vannak finom szemek, de van benne sok mag is néha....nem minden szem egyforma, és vannak kevésbé érettek is.
Mivel nem értek hozzá, ne vedd komolyan, de ez ilyen kérdésekre kapott válaszolok többnyire neked szólnak, szubjektív üzenetek.
2/2 anonim válasza:
Sajnos ez nem tekinthető válasznak, hogy szőlőt ettél álmodban. Ne vedd sértésnek, de úgy érzed megkaptad a választ ezzel? Ha igen, akkor sry és tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!