Az természetes, "normális", ha valakinek több hónapig nem sikerül tudatosan irányítani az álmait?
Figyelt kérdés
Hallottam hogy valakinek már az első héten sikerült, vagy minimum pár héten belül... megszoktam nézni a bőröm nyúlékonyságát, és a tenyereimet, ujjaimat, ha kint vagyok leszoktam chackolni az eget, felhőket is, elég gyakran amikor csak tudom, és eszembe jut,mindezeket kombinálva, 9-10órákat alszom, alvás előtt nem maradt ki egyszer sem idáig eddig, hogy azt "mantrázzam" magamban, alvás előtt az ágyban ,hogy álmomban tudatomra fogok ébredni, és tudatosan fogom irányítani, emlékezni fogok az álmaimra stb... reggel meg ha emlékszem azn álmaimra leírok belőlük amennyit csak tudok, mégis valamit rosszul csinálhatok? vagy ez hajlamosság kérdése?2022. aug. 15. 10:38
11/14 anonim válasza:
#9 velem kb. Ugyanez volt csak nem filmnézés hanem telefonozás közben. Borzalmas volt.
12/14 anonim válasza:
Azok a módszerek, amiket ajánlani szoktak a tudatos álmodáshoz, nem mindenkinél működnek.
13/14 anonim válasza:
Nem normális. Légy szíves tudatosan álmodni, különben átálmodod magad egy másik idősíkba. Lehet, hogy sztázisba is kerülsz. Na az nagy cumi !
14/14 anonim válasza:
Szerintem túlságosan rágörcsölsz erre az egészre , hogy folyamat ellenőrizgetsz mindent , ugye az ujjaidat meg ezeket. Így pont az ellenkező hatását éred el. 4 éve tudok tudatosan álmodni , a legjobb mód ha alszol kb 6-7 órát kikelsz az ágyból és vársz kb 30-1 órát majd visszafekszel. Fontos hogy úgy kell visszafeküdnöd hogy ne legyél túl fáradt de ne legyél túl éber . Ez fontos nagyon . Ha túl fáradt vagy nem lesz tudatos álmod , ha éber akkor vissza se alszol. Majd elmondod magadnak , kb 10-szer hogy tudatos álmod lesz. Aztán el elengeded. Ne gondolkozz tovább, csak engedd el és bízz magadban :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!