Mit jelent jégesővel álmodni?
Figyelt kérdés
Illetve eső része nem volt, víz nem esett csak jég, de olyan gyorsan hogy teljesen betemetett, azt hittem meg fogok fulladni, és a végén kimentettek...2022. aug. 13. 16:01
1/6 anonim válasza:
Jelentéktelen.. ilyen úgysem történik meg.
3/6 anonim válasza:
Én a helyedben elgondolkoznék azon,gyötröm-e magam az érzéseim,gondolataim miatt. A víz az életerőt szimbolizálja,a jég meg a szilárd halmazállapotát. A jeget itt lehetne úgy értelmezni,hogy a gyötrő érzések benned stabilan az életedet részét képezik és akadályozzák az életerő megfelelő áramlását. Azt, hogy megmentenek,azt jelenti szerintem, hogy másoktól várod el azt, amin neked kellene változtatni.
4/6 A kérdező kommentje:
És akkor megint ott vagyunk hogy mindent is nekem kéne csinálni ezt mindig olyan jól megmondják de hogy hogyan azt már senki nem tudja...na mindegy...
Amúgy köszi 3-as ez találó volt! 😊
2022. aug. 13. 18:06
5/6 anonim válasza:
A érzeseiddel kapcsolatosan írtam, hogy másoktól várod a megoldásukat,pedig ezen te tudsz a legjobban változtatni, mindenki más csak általánosan tud válaszolni, egyénileg nem. Pedig a jó elmeorvos is csak eszközként lehet jelen az életedben, a változásért te felelsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!