Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent jégesővel álmodni?

Mit jelent jégesővel álmodni?

Figyelt kérdés
Illetve eső része nem volt, víz nem esett csak jég, de olyan gyorsan hogy teljesen betemetett, azt hittem meg fogok fulladni, és a végén kimentettek...
2022. aug. 13. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Jelentéktelen.. ilyen úgysem történik meg.
2022. aug. 13. 16:32
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
Nagy esők jönnek...
2022. aug. 13. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Én a helyedben elgondolkoznék azon,gyötröm-e magam az érzéseim,gondolataim miatt. A víz az életerőt szimbolizálja,a jég meg a szilárd halmazállapotát. A jeget itt lehetne úgy értelmezni,hogy a gyötrő érzések benned stabilan az életedet részét képezik és akadályozzák az életerő megfelelő áramlását. Azt, hogy megmentenek,azt jelenti szerintem, hogy másoktól várod el azt, amin neked kellene változtatni.
2022. aug. 13. 18:04
 4/6 A kérdező kommentje:

És akkor megint ott vagyunk hogy mindent is nekem kéne csinálni ezt mindig olyan jól megmondják de hogy hogyan azt már senki nem tudja...na mindegy...

Amúgy köszi 3-as ez találó volt! 😊

2022. aug. 13. 18:06
 5/6 anonim ***** válasza:
A érzeseiddel kapcsolatosan írtam, hogy másoktól várod a megoldásukat,pedig ezen te tudsz a legjobban változtatni, mindenki más csak általánosan tud válaszolni, egyénileg nem. Pedig a jó elmeorvos is csak eszközként lehet jelen az életedben, a változásért te felelsz.
2022. aug. 13. 18:15
 6/6 anonim ***** válasza:
köss cascót :D :D
2022. aug. 18. 01:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!