Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha a volt párom...

Mit jelent ha a volt párom meghalt álmomban és meg is jelent?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Gyorsan leirom amíg még emlékszek, nemrég keltem fel. Előre is elnézést ha valamit rosszul irok kicsit sokkba vagyok.

Az álmom a volt paromrol szólt aki meghalt álmomban. Az álom annyi volt hogy tesómmal beszélgettem álmomban elmentem neki a konyhába fájdalom csillapítóért és éreztem hogy nem vagyok egyedül. Amikor vissza értem tesómhoz a szobájába mondta hogy mögöttem áll a szelleme, fáztam álmomban, sírtam meg voltam teljesen ijedve. Beszéltem vele pár szót és utána eltűnt.

2022. júl. 28. 04:55
 1/3 anonim ***** válasza:
20%
Remélem nem a volt csajom vagy😀😀
2022. júl. 28. 08:17
 2/3 anonim ***** válasza:
13%
Semmit. Ez csak egy sima álom. Az agyad összekreált valamit az emlékeid és gondolataid alapján.
2022. júl. 28. 10:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Valószínüeg ez az álom az ex elengedéséről szól, a halál az álomban nem feltétlen tényleges halál, inkább csak elengedést jelent.

Igyekeztél egyengetni az életét, de aztán már nincs a képben, és bár a az ezzel kapcsoaltos maradék információk (a gyógyszer) még ott a kezedben, gyakorlati haszna már nincs.

2022. júl. 28. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!