Mit jelent ha a volt párom meghalt álmomban és meg is jelent?
Sziasztok! Gyorsan leirom amíg még emlékszek, nemrég keltem fel. Előre is elnézést ha valamit rosszul irok kicsit sokkba vagyok.
Az álmom a volt paromrol szólt aki meghalt álmomban. Az álom annyi volt hogy tesómmal beszélgettem álmomban elmentem neki a konyhába fájdalom csillapítóért és éreztem hogy nem vagyok egyedül. Amikor vissza értem tesómhoz a szobájába mondta hogy mögöttem áll a szelleme, fáztam álmomban, sírtam meg voltam teljesen ijedve. Beszéltem vele pár szót és utána eltűnt.
Valószínüeg ez az álom az ex elengedéséről szól, a halál az álomban nem feltétlen tényleges halál, inkább csak elengedést jelent.
Igyekeztél egyengetni az életét, de aztán már nincs a képben, és bár a az ezzel kapcsoaltos maradék információk (a gyógyszer) még ott a kezedben, gyakorlati haszna már nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!