Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » S. O. S. Ez az alom mit...

S. O. S. Ez az alom mit jelenthet?

Figyelt kérdés

33hetes kismama vagyok.

Azt almodtam hogy, meghalt a pocaklakom, nem sirtam, csak azt a m?lységes szomorusagot ereztem.

Tavaly mar volt egy elhalt terhessegem.

Valaki nyugtasson meg.

2010. szept. 22. 08:02
 1/5 anonim válasza:

szia!

a csecsemő az álomban általában szomorúságot, kiszolgáltatottságot jelent. de így konkrétan nem írja le, legalábbis én olyat nem találtam itt.

remélem segíthettem, és semmi baj nem lesz!

2010. szept. 22. 10:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm, valamennyire ez is igaz. De a csecsemöt nem lattam (elfelejtettem irni), csak fogtam a hasam es tudtam, hogy mar nincs ott mert meghalt. :-( vagy lehet hogy, a szülestöl valo felelem miatt almodtam ezt?

Melyik angyalt lehet hivni, ilyen esetben, hogy segitsen?

2010. szept. 22. 11:12
 3/5 anonim válasza:
Szerintem mivel volt már tavaly egy olyan terhességed amiben meghalt a kicsi így félsz, hogy újra megtörténik és aggódsz ezért álmodtad ezt. Szerintem ne aggódj nem lesz semmi gond, csupán csak benned van az aggodalom, főleg a tavaly történtek után. Ez teljesen normális.
2010. szept. 22. 11:50
 4/5 anonim válasza:

Én is úgy tudom, hogy minél közelebb a szülés időpontja, annál nagyobb hülyeségeket álmodik a kismama. Én is rendszeresen álmodtam torz gyerekekről (és érdekes módon én sem azt éreztem, amit normál fejjel éreznék, ahogy te is írtad), pedig nem volt semmi baj egyik gyerekkel sem.

Tudom, mennyire rányomja az ember hangulatára az álom a bélyegét, de hátha már holnap jobban érzed magad, ha aludtál egyet. Próbálj kikapcsolódni, olvasni, másra gondolni egy kicsit. Várandóan amúgy is extra érzékeny mindenki, normális amit átélsz, pláne, hogy ilyen előzménye van. Nyugi, kamilla tea, és jobb lesz.:)

2010. szept. 22. 13:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszaitokat, kicsit megnyugodtam. :-)
2010. szept. 22. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!