Tudatos álom hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
2022. júl. 13. 15:21
1/3 anonim válasza:
Ami nekem "bevált" -amiko még dohányoztam- hogy minden egyes cigaretta meggyújtása előtt pár másodpercig ellenőriztem hogy nem-e alszok, elképzelve hogy repülök, és megnézve a kezem.
Annyira a szokásomá vált, hogy álmomban is mikor rágyújtottam -sokan álmukban is dohányoznak- felismertem hogy alszom.
2/3 anonim válasza:
Hogy érted? Mit nem értesz a lehetségességében?
3/3 anonim válasza:
Hát ez szerintem valamilyen szinten igényel egy jó képzelő erőt és intelligenciát legalábbis ez a tapasztalatom. Egyszerűbben azok az ismerőseim akik minimum az egyikkel rendelkeznek és álmodnak rendszeresen azoknak megyeget a dolog magam részéről néha össze jön néha nem de ez azért van mert nem csinálok rendszeresen ellenőrzéseket. Alapvetően az átlag IQ 1.5x-ével rendelkezem és nagyon jó a képzelő erőm is így ha össze jön állati jó móka. Ja! Még annyi hogy esetemben az esetek túlnyomó többségében tisztában vagyok azzal hogy álmodok de nem tudom átvenni az irányítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!