Miért álmodhattam ezt a beteg álmot? Mit jelenthet?
Annyira emlékszem, hogy a házunk környékén veszünk még egy házat, ahol sétálgatok. Feltűnik, hogy van a ház előtt egy WC, mindenféle takarás nélkül. Tehát egy olyan WC, mint amilyen a fürdőszobában van, csak itt a járda peremétől egy fél méterre van letéve. Sétálgattam, és az az ötletem támadt, hogy nyilvánosan elvégzem a kis dolgom (ülve). Nem tudom, hogy miért, mert a valóságban mindig elmegyek egy benti WC-ig, és még a falra/fára sem szoktam elvégezni a dolgom nyilvánosan. Biztos, hogy nem tennék ilyet. Jobbra nézek, és jön felém egy szép lány. Meg is néztem, arra a következtetésre jutottam, hogy elfogadnám barátnőnek. Közben még mindig végeztem a dolgom. Amikor hozzám érkezett, én arra számítottam, hogy nem szól majd, de mondott valami csúnyát, valami becsmérlőt, valami szitkozódót rám. Azt hiszem azt mondta, hogy: "Hogy lehetsz ilyen csúnya és idióta?", és talán egy enyhe mosoly. Nem értettem pontosan, ezért utánakiabáltam, hogy ismételje meg, de nem válaszolt. Pedig csak másfél-2 méterre lehetett tőlem. Senki más nem volt az utcán. Aztán felálltam, utánafutottam, de szinte köddé vált. Utána elmentem.
Mit jelenthet ez a felettébb furcsa álom? Az elmúlt időszakban ilyen álmaim nem is voltak, csak teljesen valósághűek.
Ugyan nem tudom miért álmodhattad ezt, de a második kommentedhez tudok egy kis funfactet amit olvastam:
Az agyad nem tud magától alkotni egy hiteles emberi arcot, ezért minden egyes arc amit álmodban látsz olyan amit láttál korábban. (Akár az utcán, tévében, bárhol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!