Beteg/halott vagyok a képeken?
Érdekes álmom volt minap. A konyhában vagyok anyummal és csinálunk valamit. A nappaliban bekapcsolódik a tévé, amit furának találok, hiszen rajtunk kívül nincs más a házban. Kinézek a konyhaajtón és látom, hogy a tévé előtt egy öreg bácsi ül a fotelban. Felém néz, mosolyog és rájövök, hogy a dédim. Anyutól kérdezem, hogy ez mégis hogyan lehetséges, aki odarohan hozzám a kezében képekkel. A képeken én vagyok egy ágyon pizsamában, véznán, betegesen, valahol lélegeztetőgépen is, mintha súlyos beteg lennék és tudatosul bennem, hogy meghaltam ebben a betegségben és a túlvilágon lehetek.
Ez mit jelenthet?
Nem tudom, hogy figyeled-e még a válaszokat, de leírom. A facebookon van egy csoport, Különös történetek a neve. Sok ilyem téma felmerül ott, vannak hozzáértők is. Ha tényleg érdekel, csatlakozz :). Nem tagokat akarok szerezni, én magam pár hónapja csatlakoztam és eddig csak olvastam a történeteket, de neked lehet, hogy tudnak segíteni :).
Remélem azóta is minden rendben Veled :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!