Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lehet, hogy beteg az agyam?...

Lehet, hogy beteg az agyam? Mi volt ez a fura álom?

Figyelt kérdés

(Igen, azt tudom h nem vagyok normális, de nem ez a kérdés lényege xd)

Eddig nem nagyon vettem számba, mikor ijesztő vagy fura dolgokról álmodtam, mert tudtam h a való életemre úgy sincsenek hatással. Viszont amit ma éjjel álmodtam, az eléggé felkavart, és gondoltam h kiírom magamból.

Nem emlékszem a teljes álomra, csak néhány szakasza maradt meg bennem. Az egyik úgy volt, hogy néztem egy videót a telefonomon. A videóban egy 5 év körüli szőke kislány volt, aki angolul énekelt és egy autóban ült. Az ablakon néha bekukucskált egy szörny. Nagyon lassan benyúlt az ablakon, belemarkolt a kislány hajába és leszakította a fejét, aki továbbra is énekelt valami olyasmit h "you have left me". Ezt a videót közben megmutattam apukámnak (szintén álmomban), és ő azt mondta nekem, hogy kapcsoljam ki, mert ideges.

Kicsit később megébredtem, de félálomban voltam. Azt hallucináltam, hogy kimegyek az ajtóhoz, kinézek a kulcslyukon, és látom ahogy a szomszéd asszony és a fia (akiket amúgy utálok) jönnek a lakásom felé. Én elbújok, ők kinyitják az ajtót kulccsal és bemennek a nappaliba, ahol beraknak valami dolgokat ilyen bevásárló zacskókba, majd kimennek és én előbújok. A szomszéd asszony jön visszafele a kabátommal a kezében. Én megkérdezem h mit csinál, ő meg ijedtében ledobja a kabátot és dühösen elmegy. Rájövök, hogy valamit elloptak a nappaliból, ezért felhívom a nő apját és olyanokat káromkodok neki románul is meg magyarul is, hogy rendesen megijed az öreg. Megkérdezem h mit vittek el, és azt mondja h két pólót meg a számítógépet. Erre azt válaszolom, hogy azonnal hozzák vissza, különben hívom a rendőrséget.

A többi részére elég homályosan emlékszem, de kb ennyi a lényeg. A második fele eléggé valósághű volt. Horror filmet utoljára 3 hete néztem, szóval nem hiszem hogy amiatt lenne. Elég gyakran álmodok ilyen fura dolgokat, viszont ahogy leírtam, ez kicsit nagyobb hatással volt rám, mint a többi.

2021. szept. 23. 15:21
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Az álmokat illik komolyan venni.Sokszor rámutat hiányosságokra,tudat alatti vágyra...vagy épp utat mutat.

Hogy konkrétan ebbe az álomban mit lehet kivenni...mármint hogy milyen jelentéssel bírhat nem tudom.De gondolkodj el rajta...ha ismered magad rájöhetsz,vagy olyan valakivel osztd meg,aki ismer.

Olyanra gondolok pl. mikor a szomszéd asszonyt szembesítetted a tettével...elé álltál,és káromkodtál neki.Ha mondjuk a valóságban nem mersz kiállni magadért,és szembeszállni a másikkal helyzetekben,akkor bírhat az álom olyan jelentéssel,hogy vágynál rá,hogy kiállj magadért,és megtudd védeni magad,és képes is lennél rá.

2021. szept. 23. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!