Mit jelent ilyet álmodni?
Figyelt kérdés
Álmomban férfi voltam, egyébként nő vagyok. Egy szobában ültem idegenekkel, az álmomban végig minden bútor okkersárga volt a falak pedig vérsek és avasak, az ablakok ferdén álltak. A lámpák nem világítottak rendesen, mintha fekete köd lett volna a szobában. Egyszercsak betörtek rendőrök. Miközben mentek rángatóztak, néha szétfolyt a testük, vagy másztak, mint a csigák. Aztán hirtelen újra összeállt és mentek tovább. Mindenkit lektöztek és a többieket elkezdték kínozni, elég durván. Nekem végig kellett nézni, amíg meg nem haltak. Közben röhögtek és rángatóztak, a fogaik szintén véresek és avasak voltak. Aztán szögesdrótot csavartak a szemem köré. Képek villantak be, más kínzásokról, közben röhögést és ordibálást hallottam. Aztán bejött egy család és megölték a rendőröket. Elkezdtek verni, de a család lányának megtetszettem. Ezért elvittek magukkal. Úgy csináltak, mintha a párja lennék. Egy székbe kötöztek és odaültettek az asztalhoz, amikor ettek, vagy a nappaliba amikor filmet néztek. Éjjel az ágya mellett ültem és néznem kellett egész éjjel, ahogy alszik. Ha eladtam megbüntettek, de amúgy is bántalmaztak. Aztán amikor a lány nem volt otthon, megöltem a többieket. Felvágtam őket és összevartam a cafatokat. A kanapéra ültettem őket. Aztán hazajött a lány és rámmászott, nem vette észre, hogy körülöttünk már halottak a többiek. Aztán ráesett az egyik feje. Akkor rájött, de én fogtam és felvágtam.2022. jún. 10. 12:25
1/3 anonim válasza:
en 14 eves lanykent egyszer azt almodtam hogy a 2. vilaghaboruban vagyok ferfi katona es szexelek egy satorban egy japan novel. cisz hetero no vagyok a mai napig is. az egvilagon semmit se jelentenek az almok
2/3 anonim válasza:
Általában én az ilyen rendhagyó álmokat korábbi életek egy-egy pillanatának az átszűrődésének gondolom.
Elég ahhoz hogy elgondolkoztasson, de nem olyan sok, hogy rátelepedjen az életedre. Egy apró ajándék önmagadtól önmagadnak.
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, mit jelent, de az biztos, hogy a fal nem lehet avas. Avasodni a zsír vagy olaj tartalmú élelmiszerek szoktak. A fal esetleg penészes lehet, vagy talán salétromos.
A fog sem avas, hanem lepedékes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!