Szoktál álmodban más ember lenni?
Figyelt kérdés
Na nem úgy értem, hogy kicsit más a külsőd, több képességed van stb, hanem az álomban egy olyan karakter helyében vagy, akinek teljesen más a személyisége, akár külseje is stb. Nekem néha az is előfordul, hogy másik nemű is vagyok ezek mellé. Tehát egy teljesen másik ember, de mégis úgy éled meg, mintha te lennél. Másnak is van hasonló?2022. máj. 31. 19:15
A kérdező szavazást indított:
Volt már ilyen, de nem jellemző
Gyakran előfordul
Még sose volt
22 szavazat
1/3 anonim válasza:
Igen, általában egy szadista istennő vagyok, aki imád embereket kínozni. Nem értem miért.
2/3 DoItLive válasza:
Ma hajnalban azt álmodtam, hogy (ha jól emlékszem) Rob Schneider-ként kerültem börtönbe.
3/3 anonim válasza:
Voltam már férfi álmomban, pedig nő vagyok. És voltam már gyerek is. 😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!