Mit jelent ez az álom?
Azt hiszem akkor meg is válaszoltad magadnak a kérdést :)
"A tornádó több embert megölt én is menekültem,de én túl éltem"
Sok sikert, hajrá! :D
Régi kérdés már, remélem meglépted! :) De ha mégsem, pár tanács:
Ezt az évet azzal a gondolattal kezdtem, hogy ha ma bánt valami, az ugyan így bántani fog 1 hét múlva/1 hónap múlva/1 év múlva? És gyakorlatilag mindenre az a válasz, hogy nem. Nem fogok azon agyalni, 1-2 hét múlva, vagy 1-2 hónap múlva, ami ma kudarcként élt, mert tovább lépek. És segített. A te "indokod/kifogásod" a célod eléréséhez is ezen az elven működik. Olvass siker bölcsességeket. Illetve az egyikegigazabb mondás: amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra.A jövőt meg nem látod, nem tudod hogy kudarc vagy siker lesz belőle. Ha félsz valamitôl, félsz attól hogy nem fog sikerülni, félsz attól hogy mi lesz azután miután nem sikerült, azt úgy fogod érezni, és úgy fogsz ragondolni, ahogy írtad is. Félek, hogy kudarcot vallok. Egy életünk van, legalábbis ebbe az életbe amiben most vagy, csak egyszer vagy. Minden dőntésed csak rajtad múlik. A kudarcból fel tudsz állni. De a legnagyobb kudarc talán az, ha nem léped meg a célodért a döntést. Felemészt előbb utóbb a gondolat, hogy de mi lett volna ha sikerül. És akkor már nem azon fogsz gondolkodni, hogy de kudarcot is vallhatok. Mert azzal már kudarcot vallasz hogy nem tetted meg. Élj a mának, és ma tegyél meg mindent a holnapért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!