Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért csókolóztam álmomban...

Miért csókolóztam álmomban egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Én is lány vagyok, és barátom is van. Ráadásul álmomban a barátom is ott volt a közelben, csak el kellett mennie valahova egy kicsit, és kicsivel utána kezdtünk el csókolózni egy lánnyal. Én nem tudok róla, hogy a lányokhoz is vonzódnék, de álmomban nem ellenkeztem, sőt.
2022. máj. 7. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ismered a lányt a valóságban, akivel álmodtál vagy csak egy random lány volt?

Egyrészt azt tudom mondani, hogy a szexualitás egy skálaként képzelhető el. Az egyik végpont a férfiakhoz való vonzódás, a másik végpont a nőkhöz való vonzódás, középen van az 50-50% arány. A legtöbb biszexuális nem teljesen középen helyezkedik el, tehát elképzelhető, hogy te leginkább a férfiakhoz vonzódsz, de nagyon kicsi részben a nőkhöz is, de nem kerültél soha olyan helyzetbe, hogy kapcsolatot kezdj egy nővel.

A másik része az értelmezésnek, hogy a csók, testi kontaktus, lehet irigyelt tulajdonság, amit a párodban szeretnél viszont látni. Például, ha csak egy random lány volt a szereplő, akkor egy általad nőiesnek tartott tulajdonságot hiányolsz. Ha a lányt ismered, akkor lehet, hogy az ő egy adott tulajdonságát szeretnéd a kapcsolatba.

Ha a lányt ismered, akkor további jelentés lehet valamilyen árulás is, amit érzel. Például ebben az esetben az, hogy a párodnak ezzel a lánnyal valamilyen kapcsolata van, aminek te nem örülsz.

2022. máj. 7. 21:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát akkor te biszex vagy, vagy egy transzvesztitával kezdtél ki
2022. máj. 19. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!